Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mandıralı: "Keyifli Ve Güzel Bir Maç Oynadık"

Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, Çaykur Rizespor karşısında keyifli ve güzel bir maç oynayarak galip geldiklerini söyledi.Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında Trabzonspor ile Çaykur Rizespor karşılaştı. Müsabakayı ev sahibi...

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2016 18:08
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2016 18:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, Çaykur Rizespor karşısında keyifli ve güzel bir maç oynayarak galip geldiklerini söyledi.
Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında Trabzonspor ile Çaykur Rizespor karşılaştı. Müsabakayı ev sahibi Trabzonspor 6-0 kazandı. Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, genç oyuncuların takıma önemli katkı sağladığını belirterek, “Bugün Trabzonspor olarak belki de sezonun en iyi futbolunu oynadık. Farklı da kazandık. Bunda genç oyuncularımızın rolü fazlasıyla vardı. Amacından uzaklaşan Trabzonspor’da, gençlere şans vermek adına çok önemli bir maçtı. Gençler de bu şansı çok iyi kullandılar. Hem oyun olarak hem de attıkları gollerle Trabzonspor’a katkı sağladılar. En azından bu kadro içinde olmak adına bir mesaj verdiler. Genç oyuncularımızı ve bütün futbolcularımızı kutluyorum. Keyifli ve güzel bir maç oynayıp kazandılar” dedi.
Kadro dışı bırakılan oyuncularla ilgili soru üzerine Mandıralı, kararı yönetimle ortak aldıklarını belirterek, "Biz bu kararları yönetimle beraber aldık ama sonradan yönetim kararıyla 2 oyuncu geri döndü. 6 oyuncu için de zaten kadro dışı değil performans düşüklüğüne dayalı böyle bir karar almıştık. İki oyuncunun ger dönmesi tamamen yönetimin kararıdır” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.