Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mandıralı: "Çok İyi Oynamadan Maç Kazandık"

Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, Gaziantepspor maçı sonrası yaptığı açıklamada çok iyi oynamadan mücadeleyi kazandıklarını söyledi.Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında Trabzonspor, deplasmanda Gaziantespor’u 1-0 mağlup...

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2016 19:31
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2016 19:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, Gaziantepspor maçı sonrası yaptığı açıklamada çok iyi oynamadan mücadeleyi kazandıklarını söyledi.
Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında Trabzonspor, deplasmanda Gaziantespor’u 1-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, Gaziantep deplasmanında çok iyi oynamadan maç kazandıklarını ve teknik ekip olarak camia ve yönetim olarak mutlu olduklarını söyledi. Mandıralı, "Bugün oynadığımız maçta özellikle ilk yarıda pozisyon üretemedik. İkinci yarı değişiklerle biraz daha oyunda hareketlendik ve oyun içinde tutunmaya kalmaya başladık. Az da olsa pozisyonlar bulduk. Sonucunda da duran toptan bir gol attık. Demek ki futbolda duran toplar çok önemli bir silah. Daha önceki maçlarda ne acıdır ki korner dahi kullanamıyorduk. Oyuncularımız kornerleri bile atamıyordu. Duran toplar kullanamıyorlardı. Mehmet Ekici usta bir ayak, iyi bir duran top kullandı. Mustafa da golü attı. Ve buradan çok iyi oynamadan galibiyetle dönüyoruz, camia ve yönetim olarak mutluyuz” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.