Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mancini, Lokomotiv Moskova’dan 6 milyon Euro istiyor iddiası

Hoca arayışına giren Lokomotiv Moskova’nın İtalyan teknik adam Roberto Mancini ile temasa geçtiği iddia edildi.Hem Rusya’da hem Avrupa’da hüsran yaşayan Lokomotiv Moskova takımı dün antrenörü Leonid Kuçuk ile yollarını ayırdığını...

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2014 11:25
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2014 11:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hoca arayışına giren Lokomotiv Moskova’nın İtalyan teknik adam Roberto Mancini ile temasa geçtiği iddia edildi.

Hem Rusya’da hem Avrupa’da hüsran yaşayan Lokomotiv Moskova takımı dün antrenörü Leonid Kuçuk ile yollarını ayırdığını duyurdu. Duyurunun ardından hemen sonra basında Lokomotiv’e hoca olabilecek yeni adaylarla ilgili iddialar ortaya atıldı.

Sky Sports’un iddiasına göre Lokomotiv Moskova, daha önce Galatasaray’ı çalıştıran Mancini’ye bir teklif götürdü. Haberde Mancini, kendisine sunulan maaş ve transfer bütçesini az bularak teklifi geri çevirdi. Mancini’nin yıllık 6 milyon Euro istediği belirtiliyor.

Rusya Premier Ligi’nde 7 maça çıkan Moskova temsilcisi sadece iki, üç beraberlik ve iki mağlubiyet alarak toplamda 9 puanla 9. sırada kaldı. Lokomotiv’in Avrupa Ligi play-off turunda Apollon Limmassol’a elenmesi ve zirve yarışından uzakta kalması hocasının gönderilmesine neden oldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.