Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mancini: İyi oynadık, kazandık

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Sivasspor karşısında iyi oynayarak maçı kazandıklarını söyledi. Sarı-kırmızılı takımın kendi evinde Sivasspor'u 2-1 mağlup ettiği karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısına...

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2013 21:40
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2013 21:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Sivasspor karşısında iyi oynayarak maçı kazandıklarını söyledi.

Sarı-kırmızılı takımın kendi evinde Sivasspor'u 2-1 mağlup ettiği karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısına katılan İtalyan teknik adam, "Bugün zor bir maç oynadık. Zor bir ekibe karşı oynadık. Kolay maç olmayacaktı. İyi oynayan bir Galatasaray vardı. İyi mücadele ettik." diye konuştu.

Bir gazetecinin hafta içinde İtalyan basınına yapmış olduğu açıklamada, "Juventus yüzde 80 gruptan çıkar" sözlerinin hatırlatılması üzerine Mancini, "Önümüzde önemli bir Real Madrid maçı var. Orada oynamak kolay olmayacak ama biz kendimiz gibi oynayacağız. Sonrasında Juventus maçımız var. Galibiyetten başka şansımız olmazsa onların beraberlik ve galibiyetle çıkma durumu olursa biraz şansları daha yüksek olur. Tabiki bu açıklama gruptan çıkamayacağımız şekilde yorumlanmasın. Son maçta bize iki durumda yararsa o zaman ibre bize döner." diye cevap verdi.

SİHİRBAZ DEĞİLİM

Başka bir gazetecinin, "Takım istediğiniz seviye ne zaman gelecek ?" sorusuna İtalyan hoca, "Ben sihirbaz değilim. Teknik direktörüm. Yeni bir teknik direktör olarak belli zamana ihtiyacımız var. Her zaman kazanamazsınız. Önemli olan üç puandır. Saha içinde iyi pozisyon olan takımız. Üç puan alınca iyi konuşuluyor. Yeni bir ülkeye yeni bir takıma geldim. Onlara tanımak lazım. Sihirbaz değilim." diye cevap verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.