Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mancini: İki maç sonrasında durumumuzu düzgün hale getirdik

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Şampiyonlar Ligi'nde oynadıkları iki maç sonrasında durumlarını düzgün hale getirdiklerini, gruptaki son Juventus maçında turu geçirecek hale getirmeleri gerektiğini söyledi. Takımının kendi...

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2013 00:33
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2013 00:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Şampiyonlar Ligi'nde oynadıkları iki maç sonrasında durumlarını düzgün hale getirdiklerini, gruptaki son Juventus maçında turu geçirecek hale getirmeleri gerektiğini söyledi.

Takımının kendi evinde Şampiyonlar Ligi'nde Kopenhag takımını 3-1 mağlup ettiği karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısına katılan İtalyan teknik adam, karşılaşmanın ilk 60 dakikasında oyuncularının göstermiş olduğu performanstan oldukça memnun olduğunu kaydetti.

Bir gazetecinin Galatasaray'ın gruplardaki şansını sorması üzerine Mancini, "Grup ilk karşılaşmadan sonra zordu. Juventus ve Kopenhag maçları ile durumumuzu düzgün duruma getirdik. Rakiplerimiz Real Madrid ve Juventus güçlü takım. Son maçta Juventus karşısında turu geçirecek hale getirmemiz gerekiyor." diye cevap verdi.

Başka bir gazetecinin "Bugün sahada üç Türk oyuncu vardı. Pazar günü ligde yabancı sınırlaması olacak. Bu konuda ne düşünüyor ?" sorusuna ise Mancini, "Pazar günü farklı kurallar dahilinde maça çıkacağız. Her maçı kurallar dahilinde oynayacağız. Elimizden gelenin en iyisini koymaya çalışacağız." diye cevapladı.

İtalyan teknik adam, Galatasaray'da kaos ortamı olup olmadığı konusunda bilgisinin olmadığını sadece işini yapmaya çalıştığını kaydetti.

"Burak Yılmaz'ın performansını nasıl görüyorsunuz ?" sorusuna ise Mancini, "Burak, harika bir maç ortaya koydu. Üç dört tane net gol pozisyonuna girdi. Onları atsa iyi olacaktı. Çalışmaya devam edecek." diye cevapladı.

SNEİJDER, ANTRENMANDAN ÇOK MAÇA ÇIKTI

Son dönemdeki yükselen performansı ile göz dolduran Sneijder konusunda da açıklamalarda bulunan İtalyan çalıştırıcı, "Sneijder iyi oyuncu. Fiziksel durumu iyi hale geldiği zaman daha iyi olacaktır. Zaten kendisi son dönemlerde antrenmandan çok maç oynadı." diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.