Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mancini ayrılma noktasında

FC Inter Teknik Direktörü Roberto Mancini, kulüple ilişiğini 48 saat içinde kesebilir.İtalyan basınına göre, kulübün Malezyalı Başkanı Eric Thorir ve İngiliz CEO’su Michael Bolingbroke ile ilişkisi kopma noktasına geldiği ifade edilen...

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2016 22:28
Haber Güncellenme Tarihi: 25.07.2016 22:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
FC Inter Teknik Direktörü Roberto Mancini, kulüple ilişiğini 48 saat içinde kesebilir.
İtalyan basınına göre, kulübün Malezyalı Başkanı Eric Thorir ve İngiliz CEO’su Michael Bolingbroke ile ilişkisi kopma noktasına geldiği ifade edilen Roberto Mancini’ye karşı kulübün yeni büyük hissedarı Çinli Suning firmasının da yönetim tarafında olduğu iddia ediliyor.
Mancini’nin Başkan Eric Thorir ile bir ikili görüşmede bulunduğu ancak görüşme sonrasında kulübün projelerinden ve transfer politikasından memnun olmayan teknik direktörün daha da kopma noktasına geldiği belirtiliyor. Ortaya çıkan bu durum üzerine Inter Sportif Direktörü Piero Ausilio’nun Milano’dan ABD’ye doğru yola çıktığı gelen haberler arasında.
Mancini’nin iki gün sonra kulübün büyük hissedarı Suning yöneticileriyle bir görüşmesi olacağı ifade edilirken, İtalyan basınına göre Mancini bu görüşme sonrası görevini bırakabilir.
Öte yandan bugün ABD’de yapılan kamp dönemi kapsamında New York’a geçen takımın bugünkü antrenmanı iptal edildi. Kulüp tarafından antrenmanın lojistik gerekçelerle iptal edildiği duyurulsa da İtalyan basınındaki haberler antrenmanın iptalini Mancini ile yönetimin gerilimine bağlıyor.
Mancini’nin kendisine yakın gazetecilere "Artık yoruldum" dediği iddia ediliyor. İtalyan teknik adamın Inter ile bir yıllık daha kontratı bulunuyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.