Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Manchester derbisi City’nin

İngiltere Premier Lig 4. haftasındaki derbi mücadelesinde Manchester United, evinde Manchester City’e 2-1 mağlup oldu.Old Trafford’daki karşılaşmaya hızlı başlayan taraf Manchester City oldu. City, Kevin De Bruyne’nün 16. dakikada attığı...

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2016 16:37
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2016 16:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Manchester derbisi City’nin
İngiltere Premier Lig 4. haftasındaki derbi mücadelesinde Manchester United, evinde Manchester City’e 2-1 mağlup oldu.
Old Trafford’daki karşılaşmaya hızlı başlayan taraf Manchester City oldu. City, Kevin De Bruyne’nün 16. dakikada attığı golle karşılaşmada 1-0 öne geçti. Maçın 36. dakikasında Iheanacho ile bir gol daha bulan Pep Guardiola’nın öğrencileri farkı ikiye çıkardı. (0-2) 42. dakikada Bravo’nun hatasını iyi değerlendiren Manchester United’ın yıldız golcüsü Ibrahimovic, skoru 2-1’e getirdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında beraberlik golü için çabalayan Manchester United, aradığı golü bulamayınca mücadele 2-1 Manchester City’nin galibiyetiyle sona erdi.
Zorlu mücadele sonrası Manchester City 4’te 4 yaparak puanını 12’e çıkartırken, Manchester United ise 9 puanda kaldı. İngiltere Premier Lig’in 5. haftasında United, deplasmanda Watford ile karşılaşacak. Lider City ise evinde Bournemouth ekibini ağırlayacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.