Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mamak DSİ Ateş İle Yola Devam Dedi

Türkiye Basketbol 1. Ligi takımlarından Mamak Belediyesi DSi, yeni sezon hazırlıklarına şimdiden başladı.Mamak Belediyesi DSİ, ilk olarak takım koçunu belirledi. Takım geçtiğimiz sezon yarısında anlaşmaya vardığı Haydar Kemal Ateş ile...

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2016 10:33
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2016 10:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye Basketbol 1. Ligi takımlarından Mamak Belediyesi DSi, yeni sezon hazırlıklarına şimdiden başladı.
Mamak Belediyesi DSİ, ilk olarak takım koçunu belirledi. Takım geçtiğimiz sezon yarısında anlaşmaya vardığı Haydar Kemal Ateş ile yeniden yola devam dedi. Geçen sezon takımı çalıştıran tecrübeli antrenör ile gelecek sezon da çalışacaklarını dile getiren Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Nokta transferlerle başarılı ve güzel bir takım kurma amacındayız. Takımımız, hedefi olan süper lige yükselmek için mücadele edecek” dedi.
MÜCADELECİ BİR TAKIM
Yeni sezonda ligde önemli başarılara imza atmayı hedeflediklerini belirten takım koçu Ateş de, “Yeniden Mamak Belediyesi DSİ’de olduğum için mutluyum. Öncelikle bana bu görevi bir kez daha layık gören Mamak Belediyesi DSİ yönetimine teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz sezon yaşadığımız sakatlıklar neticesinde istediğimiz performansı yakalayamadık. İnanıyorum ki gelecek sezon iyi bir kamp dönemi geçirip yapacağımız transferlerle Mamak Belediyesi DSİ Basketbol Takımını süper lige çıkaracağız” ifadelerini kullandı.
Ateş; savaşan, mücadele eden ve seyir zevki yüksek bir takım kurmak istediklerini sözlerine ekledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.