Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Maltepespor beraberliğini değerlendiren Başkan Sel:

AFJET Afyonspor Kulüp Başkanı Salih Sel, hafta sonu yapılan ve 0-0 beraberlikle sonuçlanan Maltepespor maçı ile ilgili yaptığı değerlendirmede, “Hakem faciası yaşadık” yorumunda bulundu.Haftasını yapılan 3. Lig müsabakasında AFJET Afyonspor,...

Haber Giriş Tarihi: 28.11.2016 17:47
Haber Güncellenme Tarihi: 28.11.2016 17:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AFJET Afyonspor Kulüp Başkanı Salih Sel, hafta sonu yapılan ve 0-0 beraberlikle sonuçlanan Maltepespor maçı ile ilgili yaptığı değerlendirmede, “Hakem faciası yaşadık” yorumunda bulundu.
Haftasını yapılan 3. Lig müsabakasında AFJET Afyonspor, Maltepespor ile oynadığı maçta 0-0 berabere kalmıştı. Maçtan 1 puanla ayrılan AFJET Afyonspor liderliğini 31 puanla korumaya devam ederken, en yakın takipçisi Sakaryaspor ile arasındaki puan farkı ise 4 düştü.
Berabere biten maçla ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Sel, müsabaka boyunca maçı yöneten hakemlerin hatalı kararlar verdiğini ifade ederek, “Takımlarda zaman zaman iniş çıkışlar olacaktır. Real Madrid ve Barcelona gibi takımlarda zaman zaman yenilebiliyor ya da berabere kalabiliyor. Maçta berabere kaldık diye kesinlikle hedefimizden sapmış değiliz. Lig uzun bir maraton bunda da iniş çıkışlar olacaktır. Bu iniş çıkışlar bütün liglerde yaşanıyor. İlk yarıda oynadığımız oyun bizi tatmin etmedi, ama ikinci yarıdaki performansımız iyiydi fakat bu seferde şans bizden yana değildi yani golü bulamadık. Ama ben şuna üzüldüm. Maçı yöneten hakem bugüne kadar hep U19 müsabakalarını yönetmiş, bunun dışında sadece bir 3. Lig maçı yönetmiş. Bu tür hakemlerin şampiyonluk gibi iddiaları olan takımların müsabakalarına verilememesi gerekir. Bu tür maçlara daha deneyimli hakemler verilmeli. Bunu biz federasyona ileteceğiz. Maalesef bir hakem faciası yaşadık dün. Ama biz yinede hakem hatalarına sığınacak bir kulüp değiliz iyi futbolu oynamaya devam edeceğiz” diye konuştu.
(GC-MET-Y)
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.