Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Maljkovic: “Zorlu ve değişik bir mücadele oldu”

Galatasaray Baş Antrenörü Marina Maljkovic, Samsun Canik Belediyespor’un kendi evinde baskılı oynadıklarını bildiklerini ve kendileri için zorlu bir maç olduğunu söyledi."Baskılı oynadıklarını biliyorduk"Zorlu bir maç olduğunu belirten...

Haber Giriş Tarihi: 11.12.2016 16:47
Haber Güncellenme Tarihi: 11.12.2016 16:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Galatasaray Baş Antrenörü Marina Maljkovic, Samsun Canik Belediyespor’un kendi evinde baskılı oynadıklarını bildiklerini ve kendileri için zorlu bir maç olduğunu söyledi.

"Baskılı oynadıklarını biliyorduk"
Zorlu bir maç olduğunu belirten Galatasaray Baş Antrenörü Marina Maljkovic, “Bizim için çok zorlu ve değişik bir mücadele olduk. Samsun Canik Belediyespor ile birkaç gün önce Eurocup’da da karşılaşmıştık. Samsun Canik Belediyespor ile ligde ve EuroCup’ta birçok maç oynadık ve oynayacağız da, onları çok iyi tanıyoruz. Kendi sahalarında baskılı ve daha iyi oynadıklarını biliyoruz. Bugün maç içerisinde Moriah Elise Jefferson sakatlandı. Işıl’da dün sakatlanmıştı. Bunlar oynamadılar. Çarşamba günü de EuroCup karşılaşmamız olacak. Samsun Canik Belediyespor’a bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum” dedi.
Maçı kazandıkları için mutlu olduğunu ifade eden Galatasaraylı oyuncu İrem Naz Topuz, “Maça çok iyi başladık. Üçüncü periyodun başında oyunun kontrolünü kaybettik. Sakatlıklarımızın ve eksikliklerimizin olmasına rağmen iyi toparladık. Güzel bir galibiyet oldu” açıklamasını yaptı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.