Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Malatyaspor Kulübü Başkanı Gevrek, maddi sıkıntı iddialarını yalanladı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Yeni Malatyaspor'da kulüp başkanı Adil Gevrek, kulüpte maddi sıkıntı olduğu yönündeki iddiaların gerçek olmadığını söyledi.Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek ve yönetim kurulu, Wyndham...

Haber Giriş Tarihi: 19.12.2014 21:09
Haber Güncellenme Tarihi: 19.12.2014 21:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Malatyaspor Kulübü Başkanı Gevrek, maddi sıkıntı iddialarını yalanladı
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Yeni Malatyaspor'da kulüp başkanı Adil Gevrek, kulüpte maddi sıkıntı olduğu yönündeki iddiaların gerçek olmadığını söyledi.

Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek ve yönetim kurulu, Wyndham Grand İstanbul Europe'da basın toplantısı düzenledi. Başkan Adil Gevrek, kulübün ikinci başkanı İlhan Kavuk'un istifasıyla ilgili, "Daha önce kendi aramızda fikir ayrılığı oluyordu ama Yeni Malatyaspor'un zarar görmemesi için sabırla idare ederek bugüne getirdik. Yaptığımız toplantıdan sonra ikinci başkanımız İlhan Kavuk istifa etti. Bu istifanın ardından kulüpte maddi sıkıntı olduğu şeklinde gündem oluştu. Bunlar bizi çok üzüyor. Takım içinde ufak tefek sıkıntılar olacaktır ama futbolculara ödemeler yapılmadığı şeklindeki iddialar gerçek dışı. Her zaman maddi konular gündeme geliyor. Herhangi bir ekonomik sıkıntımız yok. Camiamız bu konuda rahat olsun." şeklinde konuştu.

İlhan Kavuk'un açıklamalarının etik olmadığını dile getiren Başkan Gevrek, "İlhan beyin açıklamalarında yaptığımız toplantının bütün detaylarına girmesi doğru da etik de değildi. Çünkü yaptığımız toplantılarda alınan bazı kararların dışarı sızmaması ve konuşulmaması gerekiyor. Bizler buradan ayrılır gideriz ama geçmişte yapılan toplantılarda konuşulanlar açıklanmaz. Bazı şeylerin Malatyaspor için gizli kalması gerekiyor. Bizim konuşmalarımız gizli kalmadı. İlhan bey ile kulübümüz için 6 ay beraber mücadele ettik. Mutlaka fikir ayrılığı olmuştur ama yine de verdiği emeklerden dolayı kendisine çok teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

Takımın şampiyonluk yolunda ilerlediğini kaydeden Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Gevrek, şöyle devam etti: "Yönetim kurulu olarak bu takıma daha da sahip çıkacağız. Beklentilerin farkındayız. Hedefimizin şampiyonluk olduğunu daha önce söylemiştik. Bu yolda önümüzde mutlaka engeller olacak. Onu da taraftarlarımızın desteğiyle aşacağımıza inanıyorum. Sezon sonunda şampiyon olacağımıza inanıyorum."

Adil Gevrek, teknik direktör Mustafa Uğur'un istifa edeceği yönünde iddialarla ilgili de "Hocamızınla ilgili sıkıntılar olduğu dile getiriliyor. Hocamız takımın başında. Futbolcularla veya hocamızla alakalı herhangi bir problem yok. Mustaf hoca çok tecrübeli ve profesyonel birisi. Bir yönetici gitti diye takımdan ayrılacak diye bir şey yok." ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.