Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Malatyalı futbolseverlerin bilet sorunu

Futbol müsabakalarında düzensizliği ve maç girişlerindeki sorunları gidermek için Türkiye’de 3 sezon önce uygulanmaya başlayan Passolig sistemi, Malatya’da maç girişlerinde yaşanan sorunlar nedeniyle tartışılır hale geldi.TFF 1. Lig’de...

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2016 17:22
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2016 17:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Futbol müsabakalarında düzensizliği ve maç girişlerindeki sorunları gidermek için Türkiye’de 3 sezon önce uygulanmaya başlayan Passolig sistemi, Malatya’da maç girişlerinde yaşanan sorunlar nedeniyle tartışılır hale geldi.
TFF 1. Lig’de lider olan sarı-kırmızılı takımın iç saha maçlarını yalnızca 4 bin futbolsevere oynaması büyük bir çelişki olarak göze çarpıyor.
Kartınız iptal olmuş
Bu noktada maça gelmeyen futbolseverlerin birçoğunun ortak sorunu Passolig sistemindeki aksaklıklar. Maç biletlerinin hafta başından değil, maça birkaç gün kala satışa çıkarıldığını bunun da gereksiz bir yoğunluğa sebebiyet verdiğini ifade eden taraftarlar, gişelerde yapılan işlemlerin çok uzun sürdüğünü belirtiyor.
Passolig kart sahibi olup, maç bileti yüklemelerine rağmen gişede sistemsel sıkıntıdan dolayı içeri giremediklerini hatta muhatap bulamadıkları için tekrar evlerine döndüklerini ileri süren futbolseverler, ‘Kartınız iptal olmuş, bilet yüklememişsiniz’ gibi şeyler söylüyorlar. O halde sorun ne diyoruz, gişedekiler cevap veremiyor, yardımcı olamıyorlar. Kulüp yöneticileri de sorunun kendilerinde değil Passolig’de olduğunu söylüyor. Sonuçta dışarıda kalan biz oluyoruz’ diyerek, şikayetlerini dile getiriyorlar.
Kapalı tribüne fazladan giriş
Maça giren futbolseverler ise yaklaşık 6 milyon maliyetle yapılan Passolig giriş sisteminin tam kapasiteyle kullanılamadığını, girişlerde sorunlar yaşayıp, tribünlerde yer kavgası yaşadıklarını iddia ediyor. Bazı tribünlerde kapasitenin üzerinde giriş yapıldığını bu kez de oturacak yer bulamadıklarını belirten taraftarlar buna en net örnek olarak kapalı tribünü gösteriyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.