Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Malatya Yeşilyurt Belediyespor lige farklı başladı

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Grup’ta yeni sezonun ilk maçında evinde 1920 Maraşspor takımıyla karşılaşan Malatya Yeşilyurt Belediyespor sahadan 4-0 galip ayrıldı.Yeşiltepe 1 Nolu sahada oynanan karşılaşmada ev sahibi Malatya Yeşilyurt...

Haber Giriş Tarihi: 24.09.2017 18:06
Haber Güncellenme Tarihi: 24.09.2017 18:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Malatya Yeşilyurt Belediyespor lige farklı başladı

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Grup’ta yeni sezonun ilk maçında evinde 1920 Maraşspor takımıyla karşılaşan Malatya Yeşilyurt Belediyespor sahadan 4-0 galip ayrıldı.

Yeşiltepe 1 Nolu sahada oynanan karşılaşmada ev sahibi Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un gollerini biri penaltıdan olmak üzere 8 ve 45. dakikalarda Mert Ali, 51’de Cuma, dakika 88’de ise Royal Najafov kaydetti.

Malatya temsilcisi maça Metehan, Mehmet Ali, Murat, Yunus Emre, Yusuf Kaygusuz, Erhan, Cuma, Yusuf Çelik, Mert Ali, Mustafa maden ve Royal Najafov on biriyle çıktı.

Karşılaşmanın başından sonuna kadar rakibi karşısında etkili bir oyun ortaya koyan Malatya Yeşilyurt Belediyespor aldığı bu galibiyetle lige iyi bir giriş yaptı.

Mavi-beyazlı ekipte maç sonrası konuşan Kulüp başkanı Dursun Sucu, “Yeni sezonun ilk maçında kazanmak istiyorduk. Tabii oldukça sıcak bir havada oynanan müsabakada futbolcular zaman zaman zorlandı. Kazanmak önemliydi. Bu 3 puan umarım önümüzdeki haftalarda alacağımız iyi neticelerin de habercisi olur. Gerçekten sezon öncesi iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Bugün maça çıkan kadroya bakıldığında da görülecektir, bir çoğu geçen yılki oyuncularımız. Bu sene mütevazi ama kaliteli bir kadroyla mücadele etmeyi tercih ettik. Bu galibiyetten dolayı futbolcularımı ve teknik heyeti tebrik ediyorum” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.