Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Malatya - Elazığ derbisinde deplasman yasağı kalktı

Kulüpler Birliği’nin Aldığı Deplasman Yasağının Kaldırılması Uygulamasının Ardından Gözlerin Çevrildiği Elazığspor-yeni Malatyaspor Derbisinde De İki Kulüp Arasındaki Uzlaşmayla Yasak Kaldırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2016 17:15
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2016 17:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Malatya - Elazığ derbisinde deplasman yasağı kalktı
Kulüpler Birliği’nin aldığı deplasman yasağının kaldırılması uygulamasının ardından gözlerin çevrildiği Elazığspor-Yeni Malatyaspor derbisinde de iki kulüp arasındaki uzlaşmayla yasak kaldırıldı.
15 Temmuz darbe girişimi ve şehitlerimiz için yürütülen kampanyada birlikte hareket eden kulüpler, ortak kararla bazı derbi maçlarda uygulanan deplasman yasağı uygulamasını kaldırdı.
Kulüpler Birliği’nin aldığı deplasman yasağının kaldırılması uygulaması Malatya-Elazığ derbilerini kapsamamasına rağmen, iki doğu temsilcisinin yöneticileri görüşerek, yıllardır uygulanan yasağı kaldırdı.
İki kulüp arasında alınan kararın bu sezon oynanacak Malatya - Elazığ maçlarında uygulanacağı, iki takım arasında oynanacak ilk müsabakada iki takım seyircisinin de müsabakaya alınacağı belirtildi.
PTT 1. Lig’de sonucu en fazla merak edilen maçlardan biri olarak gösterilen Elazığspor - Yeni Malatyaspor müsabakaları öncesinde alınan bu karar iki takım taraftarını da memnun etti.
Malatyaspor ve Elazığspor taraftarları geçtiğimiz aylarda şehitlerimizi anmak ve birlik beraberlik duygusunu en üst noktaya taşımak için Kömürhan Köprüsü üzerinde bir araya gelmiş, iki kulübün taraftarları da dostluk mesajları vermişti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.