Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Malatya - Elazığ Buluşmasının Yankıları Sürüyor

Malatyaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Murat Soysa,l Malatya İle Elazığlı Taraftarların Teröre Karşı Bir Araya Gelmesinin Büyük Ses Getirdiğini Söyledi

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2016 18:26
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2016 18:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Malatya - Elazığ Buluşmasının Yankıları Sürüyor
Malatyaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Murat Soysal, geçen hafta sonu Elazığ ve Malatyalı taraftarların ortaklaşa organize ettiği teröre tepki buluşmasının iki takımın yakınlaşması adına bir milat olduğunu söyledi.
Nurettin Soykan Tesisleri’nde, geçen hafta sonu yaşanan buluşmayı yorumlayan Murat Soysal, “Ülkemizin zor zamanlardan geçtiği şu günlerde, biz de ne yaparız diye düşündük ve ülkemizin birlik beraberliğini gözetme adına böyle bir buluşmaya karar verdik. Kardeşlerimize de çağrıda bulunduk. Onlar da sağ olsun kırmadı ve bu çağrımıza cevap verdiler. Bu büyük buluşmayı Kömürhan Köprüsü’nde gerçekleştirdik. Tabii biz bu kadar ses getireceğini düşünmüyorduk. Çok büyük ses getirdi. Çok da güzel tepkiler aldık. Özellikle orada bizi yalnız bırakmayan sayın bakanımız Bülent Tüfenkci’ye, belediye başkanımıza, valimize ve emniyet müdürümüze canı gönülden teşekkür ediyorum. Orada bizi yalnız bırakmadılar ve oradaki birlik beraberliğe onlar da katkı verdiler. Bunların sadece orada kalmaması için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Tabii Elazığspor ile ezeli rekabet, ebedi bir dostluk var. Ne olursa olsun futbol sahada oynanır, sahada kalır. Olaylar dışarı taşınmamalı” dedi.
“İNŞALLAH ORADAKİ KARDEŞLERİMİZ DE BURADAKİ MAÇLARI İZLERLER”
Soysal, Elazığ ile Malatya arasındaki deplasmana taraftar götürememe yasağının da bu vesileyle kaldırılacağına inandığını kaydederek, “Sayın bakanımız da bu konuya değindi. Bu yasağın kaldırılması için bu buluşmanın bir etken olacağını söylemişti. İnşallah oradaki kardeşlerimiz de gelir burada maçlarını rahat rahat izlerler. Biz de oraya gider maçları izleriz” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.