Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Malatya Arena’da müjdeli haber

Malatya’nın en önemli tesislerinden birisi olan 25 bin seyirci kapasiteli Malatya Arena Stadı, planlanan tarihten önce bitirilecek.Çalışmaların aralıksız bir şekilde sürdüğü stat ile ilgili bilgiler veren Biser İnşaat Tesisat Taahüt ve...

Haber Giriş Tarihi: 16.08.2016 12:53
Haber Güncellenme Tarihi: 16.08.2016 12:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Malatya’nın en önemli tesislerinden birisi olan 25 bin seyirci kapasiteli Malatya Arena Stadı, planlanan tarihten önce bitirilecek.
Çalışmaların aralıksız bir şekilde sürdüğü stat ile ilgili bilgiler veren Biser İnşaat Tesisat Taahüt ve tic. Ltd. Şti. sorumlusu Erdoğan Büber, “Biser inşaat olarak stadyumu bitiş tarihinden önce teslim edeceğiz” dedi.
Stadın teslim edileceği tarih ve çalışmalarla ilgili basın mensuplarına açıklamada bulunan Erdoğan Büber, “Biz öncelikle bir Malatya firması olarak ilimize kazandırılacak bu güzel eserde emeğimiz olduğu için oldukça mutlu ve gururluyuz. Biz devletle yapmış olduğumuz tüm çalışmalarda verilen sürede işimizi tamamlamış bir firmayız. Bu nedenle Van’da 500’ün üzerinde daireyi 6 ay gibi kısa bir sürede bitirerek, o zaman başbakan olan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan plaket aldık. Bu bizim için çok anlamlı ve önemliydi. Malatya Arena Stadyumu’nun ihalesi biter bitmez, hemen inşaata başlatılmamız da bize olan güvenin bir eseriydi. Biz de Malatya Arena’da işe başladık ve şu anda stadyumun şekillenmesine göre baktığımızda, taahhüt ettiğimiz zamandan önce bitireceğiz diyebilirim. Bize sezona yetişir mi diye soruldu ama bunun mümkün olmayacağını daha önce paylaştık. Şu bilinsin ki; çalışmalar normal seyrinden daha hızlı gidiyor. Burada şunu rahatlıkla söylüyorum; stadyumu tarihinden önce teslim edeceğiz. Bu arada bizimle çalışan, stadyumun bitmesi noktasında emek veren tüm çalışanlarımızı da kutluyorum. Diliyoruz ki stadyumun ilk senesinde TFF 1. Lig’den şampiyon olan Yeni Malatyaspor Süper Lig’e çıksın. En büyük isteğimiz de budur” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.