Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mahmut Uslu: Şampiyon biz olacağız

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Beşiktaş ile oynanacak derbi maçına hazırlanan Profesyonel Futbol Takımı'nın oyuncuları ile yenilen öğle yemeğinin ardından kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu....

Haber Giriş Tarihi: 31.10.2014 17:39
Haber Güncellenme Tarihi: 31.10.2014 17:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Beşiktaş ile oynanacak derbi maçına hazırlanan Profesyonel Futbol Takımı'nın oyuncuları ile yenilen öğle yemeğinin ardından kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. Uslu, yaptığı iddialı açıklamada, Beşiktaş'ı yeneceklerini belirtirken, "Şampiyon biz olacağız." dedi.

Mahmut Uslu ise özellikle, Beşiktaş taraftarını, Çarşı Grubu'nu kastederek, "Biz onları, onlar da bizi çok seviyor. Bu tür demeçler ve bu tür şeylerin sonunda olanlar, bütün kulüplerin bir araya gelmesi ki biz aynı gemideyiz, yanlış şeyler devam ediyor. Gerçek şu ki bu adet, alışkanlık haline geliyor." dedi.

Daha önceki Galatasaray başkanının başka nedenlerle konuştuğunu bildiklerini, ama daha evvel yöneticilik yapmış Fikret’in (Orman) başkan olarak bunları konuşmasının çok yanlış olduğunu da belirten Uslu, "Kurumlara saygı göstermemiz lazım, biz gösteriyoruz. Tabii ki canımız yandığı zaman konuştuğumuz, bağırdığımız da oluyor. Galatasaray maçında bizim yüzde yüz bir penaltımız ve kırmızı kartımız verilmedi, maçtan sonra da konuşmadık. Bilmiyorum Cüneyt Çakır etki altında kaldı mı kalmadı mı? Kendi vicdanıyla baş başa. Ama sonunda bizim böyle bir olay oldu. Biz buna rağmen yine sustuk ama bu en son demeçleri değil, daha önemlisi başkanla ilgili soyunma odasını bastı gibi ifadeler kullandı. Bunlar olmuyor. Bizim aynı gemide olduğumuzu hatırlamaları lazım Ayrıca da biz bu sene de birinci devreyi de lider bitireceğiz, bitiremezsek bile biz şampiyon olacağız ve hep beraber tüm kamuoyu görecek. Çünkü bizim takımımıza güveniyoruz biz." diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.