Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mahmut Uslu, Duygun Yarsuvat'ın açıklamalarına cevap verdi

Fenerbahçe Kulübü Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat’ın açıklamaları konusunda “Kulüp olarak bir şey söylememize gerek yok. Başkanımız zaten gerekli açıklamayı yaptı.” dedi. Kayseri’de katıldığı...

Haber Giriş Tarihi: 19.12.2014 17:31
Haber Güncellenme Tarihi: 19.12.2014 17:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fenerbahçe Kulübü Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat’ın açıklamaları konusunda “Kulüp olarak bir şey söylememize gerek yok. Başkanımız zaten gerekli açıklamayı yaptı.” dedi.
Kayseri’de katıldığı ‘Hedef 1 Milyon Üye’ projesi toplantısına katılan Uslu, Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat’ın Fenerbahçe Kulübü’nden hakkında ki açıklamaları hakkında şunları kaydetti:
"Kulüp olarak bir şey söylememize gerek yok. Başkanımız zaten gerekli açıklamayı yaptı. Geri kalanını, mahkeme dava hakkında zaten siz her şeyi yazıyorsunuz. Ancak Ali Bey’in bir konuşması var. Şirketi üye yapıyorlar diyor. Biz kulübe üye yapıyoruz. Şirkete üye yapsak hisse verilir. Bizim gündemimizde üye var. Üye olan arkadaşlar, benim gibi kulübe üye oluyor. Bu projeyi 5 yıl içinde tamamlayacağız. Ulaştığımız rakamları Mart ayında açıklayacağız."
Kayseri Erciyesspor maçı hakkında ise Mahmut Uslu, "Türkiye ligi her zaman zor. Bugün de kazanmamız gereken bir maçımız var. 3 maçımızı da yenip araya girmek istiyoruz. Biliyorsunuz ki bütün önemli maçlarımızı deplasmanda oynadık ve hepsi bize gelecek." diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.