Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sunguroğlu, Eskrimde Gaziantep birincisi oldu

Eğitimin yanında sportif faaliyetlerde aldığı başarılarla adından söz ettiren Özel Sunguroğlu Koleji, Gaziantep Milli Eğitim Müdürlüğü'nün liseler arasında düzenlemiş olduğu Eskrim Turnuvası’nda Gaziantep 1.'si oldu. Özel Emine...

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2013 15:50
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2013 15:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eğitimin yanında sportif faaliyetlerde aldığı başarılarla adından söz ettiren Özel Sunguroğlu Koleji, Gaziantep Milli Eğitim Müdürlüğü'nün liseler arasında düzenlemiş olduğu Eskrim Turnuvası’nda Gaziantep 1.'si oldu.

Özel Emine Nakıboğlu Koleji Spor Salonu'nda yapılan turnuva çekişmeli geçti. Finale Özel Sunguroğlu Koleji ve Özel Seçkin Koleji öğrencileri kalırken Özel Sunguroğlu Koleji öğrencilerinden Mert Efe Gürbüz tüm rakiplerini geçerek Gaziantep 1.'si oldu.

Okul Beden Eğitimi Öğretmeni Gültekin Yenigün, okul olarak eğitim öğretimin yanı sıra sportif ve sosyal faaliyetlere de önem verdiklerini söyledi. Diğer spor branşlarında olduğu gibi Eskrim de her yıl başarılı sonuçlara imza attıklarını ifade eden Yenigün, "Öğrencilerimize bizlere bu sevinç ve gururu yaşattıkları için teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyorum." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.