Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mahalle ligi futbol turnuvası kaymakam ve belediye başkanının vuruşu ile başladı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve Balıkesir’e bağlı tüm belediyelerin destek verdiği "İmkan Bizden Oynamak Sizden" adlı Mahalle Ligi Turnuvası 2017-2018 sezonu başladı.İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğünün de...

Haber Giriş Tarihi: 11.12.2017 15:56
Haber Güncellenme Tarihi: 11.12.2017 15:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mahalle ligi futbol turnuvası kaymakam ve belediye başkanının vuruşu ile başladı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve Balıkesir’e bağlı tüm belediyelerin destek verdiği "İmkan Bizden Oynamak Sizden" adlı Mahalle Ligi Turnuvası 2017-2018 sezonu başladı.

İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğünün de koordinasyonunu sağladığı, Burhaniye Belediyesi’nin destekleriyle devam eden mahalle ligi futbol turnuvasının santra vuruşunu Burhaniye Kaymakamı Hüseyin Öner ve Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal yaptılar.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen gençleri spora teşvik amaçlı düzenlenen mahalle ligi futbol turnuvası açılış maçı Hacı Mustafa Müdüroğlu ve Nadir Tolun 3 arasında oynandı. Açılış Burhaniye Kaymakamı Hüseyin Öner, Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Bahadır, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhan Levent, İlçe Gençlik Spor Müdürü Sabri Pekşen katıldılar. Maç başlamadan önce Kaymakam ve Belediye Başkanı minik sporcular ile bol bol sohbet ederken büyük final ödülü olan İspanya ziyaretinin de Burhaniye takımları arasından çıkması dileklerinde bulundular. Oyunculara tek tek başarılar dileyen Belediye Başkanı ve Kaymakam yaptıkları ilk vuruşla maçı başlattılar. Hacı Mustafa Müdüroğlu Ortaokulunun Nadir Tolun 3 takımını 4-0 yendiği maç renkli görüntülere sahne oldu.

Bu sene Burhaniye’den, yıldız erkekler ve genç erkekler olmak üzere 2 kategoride toplamda 49 takım ile mahalle ligi futbol turnuvasına katılan Burhaniyeli sporcular büyük final için de iddialı olduklarını belirttiler.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.