Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MAGİAD Manisaspor’u da yalnız bırakmadı

Manisa Genç İşadamları Derneği (MAGİAD) üyeleri, TFF 1. Lig’de mücadele eden Manisaspor’un ligin 8. haftasında sahasında konuk ettiği Denizlispor maçına giderek şehrin takımını yalnız bırakmadı.Manisaspor’u bu zorlu maratonda yalnız...

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2017 10:44
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2017 10:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
MAGİAD Manisaspor’u da yalnız bırakmadı

Manisa Genç İşadamları Derneği (MAGİAD) üyeleri, TFF 1. Lig’de mücadele eden Manisaspor’un ligin 8. haftasında sahasında konuk ettiği Denizlispor maçına giderek şehrin takımını yalnız bırakmadı.

Manisaspor’u bu zorlu maratonda yalnız bırakmayan MAGİAD Başkanı Ömer Geriter, “Pazar günü Manisa Büyükşehir Belediyespor’un maçındaydık ve kendileri galip gelerek bizlere unutulmaz bir gün yaşattı. Bugün ise Manisaspor’un Lig’de kalıcı olabilmek adına verdiği mücadelede onlarla beraber olmak istedik. Gönlümüz her ne kadar da Manisaspor’un galip gelmesinden yana idiyse de, aldığımız bir puanın da takımımız için önemli olduğunu biliyoruz. Takımımızın oyunu gelecek maçlar için ümit vericiydi. Bu takımın güzel işler yapacağına inancımız tam. Tüm Manisalıların takımı olan bu güzide kulübümüzü hak ettiği yer olan Süper Lig’de görmek tek arzumuzdur. Bu hedefimizin gerçekleşebilmesi için de şehrin bütünleştirici bir ortak paydada birleşmesi gerektiğini düşünüyoruz. Bizler Manisa’nın adının geçtiği her yerde varız. Manisaspor’u seviyoruz ve daha iyi yerlerde görmek istiyoruz.” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.