Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Madrid Büyük Buluşma İçin Hazır

Serbest stil motokrosun en büyük yıldızları, 85 yıllık tarihi Las Ventas boğa güreşi arenasında karşı karşıya gelecek. Red Bull X-Fighters Madrid’in 15. yılına özel hazırlanan motokrosun önemli isimleri, bu yıl tek yarış üzerinden...

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2016 16:15
Haber Güncellenme Tarihi: 23.06.2016 16:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Madrid Büyük Buluşma İçin Hazır
Serbest stil motokrosun en büyük yıldızları, 85 yıllık tarihi Las Ventas boğa güreşi arenasında karşı karşıya gelecek. Red Bull X-Fighters Madrid’in 15. yılına özel hazırlanan motokrosun önemli isimleri, bu yıl tek yarış üzerinden gerçekleşecek serinin şampiyonu olmak için 24 Haziran Cuma günü arenaya çıkacak.
Madrid’in büyülü tarihi ortamı, Red Bull X-Fighters’ın 2016 yılındaki tek yarışına ev sahipliği yapacak. Efsane isimlerden İspanyol Dany Torres, son şampiyon Clinton Moore, Tom Pagès, Dany Torres, Levi Sherwood, Maikel Melero, Rob Adelberg, Taka Higashino, David Rinaldo, Josh Sheehan, Adam Jones, Sebastian Westberg, Tom Robinson Madrid’teki serinin 15’inci yılında Las Ventas’ta en iyi olmak için mücadele edecek.
Geçtiğimiz yıl düzenlenen Red Bull X-Fighters 2015 serisinde Clint Moore ilk sırayı alırken, Thomas Pagés ikinci sıranın sahibi olmuştu. Büyük çekişmenin yaşandığı üçüncülüğü ise Josh Sheehan’ın beş puan önünde Rob Adelberg elde etmişti.
Madrid’te son üç yıldır yapılan yarışlarda Thomas Pagés’in üstünlüğü bulunuyor. Geçtiğimiz yıl Las Ventas’ta ikinci sıra Levi Sherwood’un olurken, üçüncülük de şampiyon isim Clinton Moore’a gitmişti. İspanyol Dany Torres, 2009 ve 2011’de kürsünün en üstünde yer almayı başarmıştı.
Las Ventas’ın son üç yıldır kazananı olan Thomas Pagés, “Kesinlikle hem heyecanlıyım, hem de üzerimde bir baskı var. Madrid’te dördüncü defa kazanmak istiyorum. Bu aslında olumlu bir baskı, gerçeküstü bir durum. Bir kere kazanmak harikaydı, ikincisi inanılmaz. Ama üst üste üçüncü zaferim gerçekten unutulmazdı. Dördüncü kez bu unvanı almak için hazırım. Madrid bu sporun en eski ve tarihi yeri” şeklinde konuştu.
Serbest stil motokros yıldızlarının kıyasıya mücadelesi 24 Haziran 2016 Cuma günü Red Bull TV’den canlı yayınlanacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.