Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Maça giremeyen taraftarlar, futbolculara baklava ikram etti

Geçen sezon aldığı 3 maçlık ceza sebebiyle henüz taraftarı ile buluşamayan Eskişehirspor’da, taraftarlar antrenmanlara gelerek baklava ikramında bulunuyor.TFF 1. Lig’in 6. haftasında karşılaşacak olan Eskişehirspor’u, maçlarda yalnız...

Haber Giriş Tarihi: 29.09.2016 14:30
Haber Güncellenme Tarihi: 29.09.2016 14:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Maça giremeyen taraftarlar, futbolculara baklava ikram etti
Geçen sezon aldığı 3 maçlık ceza sebebiyle henüz taraftarı ile buluşamayan Eskişehirspor’da, taraftarlar antrenmanlara gelerek baklava ikramında bulunuyor.
TFF 1. Lig’in 6. haftasında karşılaşacak olan Eskişehirspor’u, maçlarda yalnız bırakmak zorunda kalan taraftarlar, antrenmanlara gelerek oyuncular ile buluşuyor. Auto Show 26 Otomobil Sporları Derneği ve Eskişehirspor Taraftarlar Birliği’nin ortak düzenlediği etkinlik ile, oyunculara moral verildi. Eskişehir Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri, geçen sezon alınan cezayı hatırlattı. Bu yüzden takımın yanında yer alamadıklarını kaydeden Diri, "Takımımızı tribünde destekleyemiyoruz. Deplasmana gitmesi ile meşhur olan Eskişehirspor taraftarı, bir süredir içeride takımını yalnız bırakıyor. Bizde bu süreçte Auto Show 26 ve Eskişehir Taraftarlar Birliği olarak, ortaklaşa bir organizasyon düzenleme gereği duyduk. Hem futbolculara moral olsun istedik hem de bu hafta çok önemli bir maça çıkıyoruz. Belki de liderlik koltuğuna oturacağımız bir maç. Namağlup gittiğimiz bu süreçte, Pazar günü saat 12.00’de tesislerimiz önünde konvoy yapmak üzere tüm halkımızı bekliyoruz. Bir bayram havası oluşturarak hep beraber takımımızı stada kadar götüreceğiz" dedi.
"Herkesi konvoya bekliyoruz"
Auto Show 26 Otomobil Sporları Derneği Başkanı Hasan Akbaş da, verilen cezaya dikkat çekti. Futbolcularla buluşabilmek için antrenmanlara gelmek zorunda kaldıklarını aktaran Akbaş, "Pazar günü oynanacak maçta da takım ile buluşamayacağız. Bizde bu yüzden Pazar günü büyük bir konvoy ile takımı tesislerden alarak, Eskişehirspor stadına götüreceğiz. İçinde Eskişehirspor sevgisi olan herkesi konvoya bekliyoruz" şeklinde konuştu.
Açıklamaların ardından futbolculara ikram edilmesi üzerine ev baklavası veren taraftarlar, antrenmanı takip etmeye devam etti. Yaklaşık 60 dakika süren antrenman ısınma hareketlerinin ardından 5’e 2 pas çalışması ile devam etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.