Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Maç Bitti Evlenme Teklifi Geldi

İzmir Büyükşehir Belediyesporlu hentbolcu Doğancan Ağır, Sakarya Büyükşehir Belediyespor’u konuk ettikleri maçın hemen ardından, tribünde kendisini izleyen kız arkadaşına sürpriz bir şekilde evlenme teklif etti.Erkekler Hentbol 1. Ligi’nin...

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2016 13:28
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2016 13:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir Büyükşehir Belediyesporlu hentbolcu Doğancan Ağır, Sakarya Büyükşehir Belediyespor’u konuk ettikleri maçın hemen ardından, tribünde kendisini izleyen kız arkadaşına sürpriz bir şekilde evlenme teklif etti.
Erkekler Hentbol 1. Ligi’nin 26. haftasında İzmir Büyükşehir Belediyespor ile Sakarya Büyükşehir Belediyespor arasında oynanan karşılaşmanın son düdüğü ile birlikte İzmir ekibinin oyuncusu Doğancan Ağır, tribünde kendisini izleyen kız arkadaşı Pınar Gergük’e evlenme teklifi yaptı. Formasının altına giydiği ve kız arkadaşıyla fotoğraflarının olduğu tişörtle tribüne çıkan Doğancan, kız arkadaşı Pınar’ı da alarak sahaya indi. Bu sırada Doğancan’ın takım arkadaşları da “Benimle evlenir misin” yazılı pankart açtı. Sahada yanan maytaplar eşliğinde yüzüğü Pınar’a uzatan Doğancan, sevinç gözyaşlarıyla birlikte “evet” cevabını aldı.
Doğancan’ın, genç kızın doğum günü olması nedeniyle bu günü seçtiği ifade edilirken, genç çifti ilk tebrik edenler ise takım arkadaşları ve İzmir Büyükşehir Belediyespor Antrenörü Süreyya Işıldak oldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.