Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Lütfi Elvan, Mersin İdmanyurdu’nu Ziyaret Etti

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı AK Parti Mersin milletvekili adayı Lütfi Elvan, Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu’nu kamp yaptığı tesislerde ziyaret etti.Macit Özcan Spor Kompleksi’nde, kulüp başkanı...

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2015 13:33
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2015 13:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı AK Parti Mersin milletvekili adayı Lütfi Elvan, Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu’nu kamp yaptığı tesislerde ziyaret etti.
Macit Özcan Spor Kompleksi’nde, kulüp başkanı Ali Kahramanlı, teknik direktör Bülent Korkmaz ve futbolcularla görüşen Elvan, takım hakkında bilgi aldı. Mersin İdmanyurdu’nun, 90 yıllık bir çınar olduğunu ifade eden Elvan, futbol kulüplerine kentin tüm kesimlerinin sahip çıkması gerektiğini söyledi. Mersin İdmanyurdu’nun Mersin ile bütünleşmiş bir kulüp olduğunu dile getiren Elvan, "Kulübün sorunları dinledim. Önümüzdeki dönemde neler yapabiliriz, neleri gerçekleştirebiliriz, bizlerin nasıl ve ne şekilde katkısı olur bunları konuşacağız. Biz de kulübümüze sahip çıkmaya çalışacağız. Mersin İdmanyurdu’na sahip çıkmak demek bir anlamda Mersin’e, Mersin halkına sahip çıkmak demek. O açıdan ben çok önemsiyorum. Kulübümüzün yaşatılması, canlı tutulması, hele hele şu anki durumdan çok daha iyi noktalara gelmesi için emek sarf edilmesi bizler açısından çok önemli. Biz de elimizden geldiğince sizlere destek vereceğiz, katkı sağlayacağız, üzerimize düşeni yerine getireceğiz" şeklinde konuştu.
Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanı Kahramanlı ise bu sezona çok iyi başlayamadıklarını, 7 haftada sadece 2 puan aldıklarını hatırlattı. Geçen sezon ligi 7. sırada bitirdiklerini anımsatan Kahramanlı, şöyle devam etti:
"Geçen sene ile aynı kadroya sahibiz. İnanıyoruz ki, bundan sonra futbolcu kardeşlerimiz işlerini en iyi şekilde yapacaklar. Hocamızla birlikte bir çıkış yakaladığımız takdirde geçen seneki havayı yakalayacağız. Mersin İdmanyurdu hak ettiği yerde olacak. Mersin İdmanyurdu’nun Süper Lig’de kalıcı olması lazım."
Konuşmaların ardından Elvan, futbolcular ve teknik heyetle hatıra fotoğrafı çektirdi. Ziyarette Elvan’a bir de forma hediye edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.