Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Luis Cavanda: "Geçmiş şampiyonla oynayacağız ama unutulmasın ki biz Galatasaray’ız"

Galatasaray’da yeni transfer Luis Cavanda, Süper Kupa finaline ilişkin, "Geçen senenin şampiyonu ile oynayacağız ama unutulmasın ki biz Galatasaray’ız" dedi.Galatasaray’da yeni transfer Luis Cavanda, kulüp televizyonuna konuştu. Cavanda,...

Haber Giriş Tarihi: 09.08.2016 21:12
Haber Güncellenme Tarihi: 09.08.2016 21:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Galatasaray’da yeni transfer Luis Cavanda, Süper Kupa finaline ilişkin, "Geçen senenin şampiyonu ile oynayacağız ama unutulmasın ki biz Galatasaray’ız" dedi.
Galatasaray’da yeni transfer Luis Cavanda, kulüp televizyonuna konuştu. Cavanda, takıma adapte olma konusunda iyi gittiğini ifade ederek, "İlk antrenmanıma çıktım, arkadaşlarım beni ilk günde inanılmaz sıcakkanlı karşıladı. Yüksek şiddetli bir antrenmandı. Buradaki kazanma ruhunu, başarı ruhunu bugün gördüm. Sezon başında Trabzonspor ile antrenman yapmadım ama tek ve özenli çalıştım. Takımla ve tek çalışmak aynı şey değil ama yavaş yavaş oyun ritmimi yakalayacağımı düşünüyorum" dedi.
Cavanda, Galatasaray - Beşiktaş Süper Kupa finali için ise, "Geçen senenin şampiyonu ile oynayacağız ama unutulmasın ki biz Galatasaray’ız" şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.