Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Löw, Gomez’e Milli Takım Kapısını Araladı

Almanya Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw, Beşiktaş’ın yıldız golcüsü Mario Gomez’i yeniden milli takıma çağırabileceğinin sinyalini verdi.Bir dönem Fenerbahçe ve Adanaspor’u da çalıştıran Almanya Milli Futbol Takımı...

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2015 16:39
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2015 16:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Almanya Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw, Beşiktaş’ın yıldız golcüsü Mario Gomez’i yeniden milli takıma çağırabileceğinin sinyalini verdi.
Bir dönem Fenerbahçe ve Adanaspor’u da çalıştıran Almanya Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw, Almanya Milli Takım kampında yaptığı açıklamada, Gomez’in son dönemde gösterdiği performanstan memnun olduğunu söyledi.
Löw, Gomez’in tekrar milli takıma çağrılma ihtimali ile ilgili, "Gomez şu anda iyi gidiyor. Böyle devam ederse şansı yüksek. Türkiye’de Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe’de oyuncuların üzerindeki baskıyı iyi bildiğim için Mario’nun mevcut formuna seviniyorum. Gomez’in çok gol atacağına inanıyorum" dedi.
Gomez’in, değer verilen bir çevrede olursa performansının yükseleceğini belirten Löw, Türkiye’de Mario’nun çok sevildiğini duyduğunu ve tam da buna ihtiyacı olduğunu dile getirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.