Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Lopez: Rakibimizden üstün oynayarak kazandık

Kayseri Erciyesspor’u sahasında 2-0 mağlup eden Sivasspor’da yardımcı antrenör Cesar Domingo Lopez, rakiplerinden daha üstün oynayarak galip geldiklerini söyledi. Lopez,“Zorlu bir karşılaşmaydı çünkü zorlu bir ekibe karşı oynadık....

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2013 00:17
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2013 00:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Lopez: Rakibimizden üstün oynayarak kazandık
Kayseri Erciyesspor’u sahasında 2-0 mağlup eden Sivasspor’da yardımcı antrenör Cesar Domingo Lopez, rakiplerinden daha üstün oynayarak galip geldiklerini söyledi.

Lopez,“Zorlu bir karşılaşmaydı çünkü zorlu bir ekibe karşı oynadık. İyi mücadele etmemiz gerekiyordu ve bu mücadeleyi de gösterdik. Rakibimizden daha üstün bir oyun oynadık ve bu yüzden üstünlüğümüzü gösterdik ve galip geldik.” şeklinde konuştu.

Sivassporlu oyunculardan Ziya Erdal da kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek, “Ligde önemli bir konuma geldik. Galibiyet serisini devam ettirmek istiyoruz. 3 haftadır gol yemiyoruz. Bu da artı bir şey.” dedi.

Kaptan Kadir Bekmezci ise, “Bu akşam mutlaka kendi sahamızda kazanmak istiyorduk. Neticede güzel futbol oynayarak 2-0’la maçı kazandık. İnşallah böyle devam ederiz. Bu sene hedeflerimiz var, bu hedeflere mutlaka ulaşmak istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Aatif Chahechouhe da, “Çok güzel bir gidişatımız var. Böyle devam etmemiz lazım. Çünkü biz iyi bir takımız. Çok güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Bu sene çok farklı bir futbol oynuyoruz. inşallah böyle devam eder.” diye konuştu.

“BUNDAN SONRA DAHA TEMKİNLİ OYNAYACAĞIZ”

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Fuat Çapa ise, bugüne kadarki maçlarda oyun olarak oynayıp puan aldıklarını, ancak bu maçta özellikle ikinci devre nasıl oynamaları gerektiğini gösterdiklerini, bundan sonraki süreçte de bu şekilde oynayacaklarını söyledi.

Fuat Çapa, bu süreçten sonra daha temkinli oynamaları gerektiğine işaret etti. Çapa, kırmızı kart gören Vleminckx’in neden kart gördüğünü bilmediğini de belirterek, kendisine sakin olması gerektiğini söylediğini, yan hakemin hakemi uyarmasıyla kırımızı kart gördüğünü anlattı.

Erciyesli oyuncular Numan ve Emre Öztürk de kazanacak kadar iyi mücadele edemediklerini, bir an önce toparlanmaları gerektiğini dile getirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.