Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Lokomotiv Moskova'da Oumar Niasse'den Beşiktaş uyarısı

Beşiktaş’ın UEFA Avrupa ligi rakibi Rusya’nın Lokomotiv Moskova oyuncusu eski Akhisar Belediyesporlu Oumar Niasse, Beşiktaş’ın ciddi rakip olduğu konusunda takımını uyardı. Senegalli futbolcu Niasse, Rus basınına yaptığı açıklamada,...

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2015 16:41
Haber Güncellenme Tarihi: 29.08.2015 16:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Lokomotiv Moskova'da Oumar Niasse'den Beşiktaş uyarısı
Beşiktaş’ın UEFA Avrupa ligi rakibi Rusya’nın Lokomotiv Moskova oyuncusu eski Akhisar Belediyesporlu Oumar Niasse, Beşiktaş’ın ciddi rakip olduğu konusunda takımını uyardı.

Senegalli futbolcu Niasse, Rus basınına yaptığı açıklamada, UEFA Avrupa Ligi rakipleri ile ilgili değerlendirmede bulundu. Beşiktaş ile maçlarının çok zor geçeceğine işaret eden Niasse, "Beşiktaş takımı ve güzel taraftarları ile birlikte ciddi rakip. En fazla Beşiktaş’tan endişe etmemiz lazım. Beşiktaş'la oynayacağımız maçlar çok zor olacak. Çünkü taraftarları delicesine fanatik. Türkiye'de Beşiktaş'a karşı oynadığım maçlardan dolayı biliyorum. Taraftarlarının desteği takımına güç katıyor. Beşiktaş’ın taraftarları Türkiye liginin en iyilerinden. Rakiplerimizle maça hazırlanacağız. Eğer iyi mücadele edersek bu durumda gruplardan çıkabiliriz." dedi.

Rus spor basınına göre, Lokomotiv Moskova rakiplerini yakından tanıyabilmek için takım binasından özel istişare yaptı. Dev ekranda Beşiktaş ile ilgili genel analizde Senegalli oyuncu Niasse, Türk takımı ile değerlendirmede bulunarak takımına bilgiler verdi.

Rusya’nın başkenti Moskova’da 28 bin kişilik kapasiteli Lokomotiv Stadı'nda maçlarını oynayan Lokomotiv Moskova'nın, iki Rusya Premier Lig şampiyonluğu bulunuyor. Beşiktaş'ın eski futbolcularından Manuel Fernandes'in de forma giydiği Rusya temsilcisinin teknik direktörü ise Igor Cherevchenko.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.