Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Lıverpool’da Yeni Teknik Patron Belli Oluyor

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool’da teknik direktörlük görevi için Jürgen Klopp ile görüşmelere başlandığı iddia edildi.İngiliz devi Liverpool, 2012 yılında göreve getirdiği ve geçtiğimiz günlerde görevine son verdiği...

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2015 10:20
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2015 10:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool’da teknik direktörlük görevi için Jürgen Klopp ile görüşmelere başlandığı iddia edildi.
İngiliz devi Liverpool, 2012 yılında göreve getirdiği ve geçtiğimiz günlerde görevine son verdiği Brendan Rodgers’dan boşalan teknik direktörlük koltuğunu Alman teknik adam Jürgen Klopp’a teslim etmek üzere. Daha önce de birçok kez Liverpool ile adı anılan tecrübeli teknik adamın, kulüp ile görüşmelere başladığı ve bu hafta sonuna kadar görevin resmiyet kazanacağı iddia edildi. Daha önce Almanya Bundesliga takımlarından Borussia Dortmund’u çalıştıran başarılı teknik adam, 2010-2011 ve 2011-2012 sezonunda üst üste şampiyon olmuş, Alman takımını 2012-2013 yılında da Şampiyonlar Ligi’nde finale kadar taşımıştı. Klopp, Dortmund’dan ayrıldıktan sonra 1 yıl teknik direktörlük yapmayacağını açıklamıştı.
Liverpool’un yeni teknik direktörü olarak gösterilen bir diğer isim ise Carlo Ancelotti. İngiltere Premier Lig’de daha önce Chelsea’yi çalıştıran İtalyan teknik adamın Liverpool ile adı anılsa da İngiliz basınına göre önceliğin Jürgen Klopp’ta olduğu ve anlaşma sağlanması durumunda Alman çalıştırıcının hafta sonuna kadar imzayı atacağı belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.