Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Liselilerin Eses Aşkı

Eskişehir’de bulunan Şehit Murat Tuzsuz Mesleki Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde öğrenim gören yaklaşık bin 300 öğrenci, Eskişehirspor’a destek için düzenlenen SMS kampanyasına katıldı.Öğrencilerin kampanyaya destek vermesi üzerine...

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2016 13:53
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2016 13:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eskişehir’de bulunan Şehit Murat Tuzsuz Mesleki Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde öğrenim gören yaklaşık bin 300 öğrenci, Eskişehirspor’a destek için düzenlenen SMS kampanyasına katıldı.
Öğrencilerin kampanyaya destek vermesi üzerine okul yönetimi bir sürpriz yaparak Bando Eses grubunu da liseye getirdi. Grup, okul içinde Eskişehirspor Marşı çalarak öğrencileri teneffüse çıkarttı. Grubu karşısında gören öğrenciler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Eskişehirspor atkı ve formalarıyla okul bahçesinde toplanan yaklaşık bin 300 öğrenc,i ESES yazarak 2965’e gönderdi. Öğrencilere Eskişehirspor kulüp yöneticileri ve tribün liderleri de destek verdi. Kampanyaya katılan öğrenciler, ardından Bando Eses’in çaldığı marşlara eşlik ederek kırmızı siyahlı olan takıma sevgilerini gösterdi. Bazı öğretmenlerin de Eskişehirspor formasını giymesi dikkat çekti.
Basın mensuplarına konuşan öğrencilerin tek bir istediği vardı. Öğrenciler, futbolculara, “Yeter ki siz istekli oynayın. Bizler her zaman destek veririz. Paranız ödenir. Bu takıma küme düşürmeyin” diye isteklerde bulundu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.