Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ligde moral bulan Trabzonspor, kupada ilk galibiyet peşinde

Türkiye Kupası’na Keçiörengücü beraberliği ile başlayan Trabzonspor, B Grubu’ndaki ikinci maçında yarın Aksihar Belediyespor’u ağırlayacak. Bordo mavililer, taraftarı önündeki maçtan 3 puan alarak yeni bir galibiyet serisi başlatmak...

Haber Giriş Tarihi: 17.12.2014 12:23
Haber Güncellenme Tarihi: 17.12.2014 12:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye Kupası’na Keçiörengücü beraberliği ile başlayan Trabzonspor, B Grubu’ndaki ikinci maçında yarın Aksihar Belediyespor’u ağırlayacak. Bordo mavililer, taraftarı önündeki maçtan 3 puan alarak yeni bir galibiyet serisi başlatmak istiyor.

Kupadaki Keçiörengücü beraberliği (1-1), ligdeki Beşiktaş (3-0) ve UEFA Avrupa Ligi’ndeki Legia Varşova (2-0) mağlubiyetleri sonrası Süper Lig’deki 3-2’lik Çaykur Rizespor galibiyetiyle moral bulan Trabzonspor, Türkiye Kupası B Grubu’ndan Akhisar Belediyespor ile oynayacağı maça odaklandı. Tüm planlarını galibiyet üzerine yapan bordo mavili ekip, taraftarı önündeki maçı kazanarak kupadaki ilk 3 puanını almayı hedefliyor.

Karadeniz ekibinde, sakatlıkları nedeniyle tedavileri devam eden kaleci Onur, Waris, Papadopoulos ve Belkalem yarınki maçta forma giyemeyecek. Keçiörengücü ile oynanan ilk maçta yedek oyunculara şans veren teknik direktör Ersun Yanal’ın, Akhisar karşısına da yedek ağırlıklı bir kadro çıkartması bekleniyor. 3 kulvardaki yarışı dikkate alan tecrübeli teknik adamın, bazı as oyuncuları dinlendireceği, maçın gidişatına göre ise forma şansı vereceği belirtiliyor.

Lig, Türkiye Kupası ve Avrupa’da 3 hedefi birlikte kovaladıklarını hatırlatan Yanal, “Her maçta kazanacak bir mücadeleyi ortaya koymalıyız. Çarşamba-Pazar oynuyorsunuz bir an önce bu değişimi sağlamak gerekiyor. En kısa sürede 3'ü ligde, 1'i kupadaki maçları iyi oynayarak devreyi sağlıklı bir şekilde tamamlamak istiyoruz." dedi.

Hüseyin Avni Aker Stadı’nda saat 18.00’de başlayacak müsabakayı Hakan Ceylan yönetecek. Birol Güldane ve Hüsnü Emre Çelimli’nin yardımcı hakem olarak görev alacağı müsabakanın dördüncü hakemi ise Erbay Aldemir olacak.

Trab zonspor’un maçı şu 11’le çıkması bekleniyor: İbrahim, Ferhat, Aykut, Mustafa Akbaş, İshak, Salih, Serdar, Fatih Atik, Özer, Yusuf ve Yatabare.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.