Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Lider Son Dakikada Güldü

Karşıyaka’yı 3-2 yenerek yenerek liderliğini koruyan Adanaspor’da Teknik Direktör Engin İpekoğlu maçın ardından yaptığı açıklamada, Canberk’in attığı son dakika golüyle maçı kazandıklarını söyledi.PTT 1. Lig’in 27. hafta maçında...

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2016 18:40
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2016 18:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Karşıyaka’yı 3-2 yenerek yenerek liderliğini koruyan Adanaspor’da Teknik Direktör Engin İpekoğlu maçın ardından yaptığı açıklamada, Canberk’in attığı son dakika golüyle maçı kazandıklarını söyledi.
PTT 1. Lig’in 27. hafta maçında son sıradaki Karşıyaka’ya konuk olan lider Adanaspor, rakibini son dakikada attığı golle 3-2 yendi. Maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Adanaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, kendilerinin şampiyonluk için Karşıyaka’nın ise düşmemek için mücadele ettiğini belirterek, “Bu ligde hafife alınacak hiçbir takım yok. İşini iyi yapan takımlar sahadan 3 puanla ayrılıyor. İlk yarıda çok kötü bir görüntü verdik. Arkadaşlarımız derbi maçının havasından kurtulamamış. Devre arasında yaptığımız uyarılardan sonra gerçek kimliğimizi sahaya yansıttık. Özellikle Karşıyaka’nın 10 kişi kalmasından sonra pozisyonlar üretmeye başladık” dedi.
Canberk’in son dakikada uzaklardan attığı golle maçı kazandıklarını anlatan İpekoğlu, “Önemli olan 3 puandı. Yolumuza devam ediyoruz. Karşıyaka’ya başarılar diliyorum. İnşallah ligde kalırlar. Hakemler attığımız golü neden vermedi merak ediyorum. Ne ofsayt var, ne faul var. Genel anlamda hakem çok iyi maç yönetti” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.