Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Lider Beşiktaş’a Sivas’ta Coşkulu Karşılama

Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında yarın Medicana Sivasspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş kentte coşkuyla karşılandı.Siyah-beyazlı ekip karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladıktan sonra özel uçakla Sivas’a geldi. Kafileyi, Nuri...

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2016 21:36
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2016 21:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Lider Beşiktaş’a Sivas’ta Coşkulu Karşılama
Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında yarın Medicana Sivasspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş kentte coşkuyla karşılandı.
Siyah-beyazlı ekip karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladıktan sonra özel uçakla Sivas’a geldi. Kafileyi, Nuri Demirağ Havalimanı’ndan taraftarlar coşkuyla karşıladı. Taraftarlar Kulüp Başkanı Fikret Orman’a atkı hediye ederken, teknik direktör Şenol Güneş’e çiçek takdim etti. Taraftalar futbolculara da yoğun ilgi gösterirken, bol bol fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. Siyah-beyazlı kafile ardından kamp yapacağı otele geçti. Otelin önünde de taraftarlar kafileyi tezahüratlar ve meşalelerle karşıladı. Kafile kamp yapacağı otele yerleşerek maç saatini beklemeye başladı.
Veli Kavlak, Mustafa Pektemek, son iki maçta kadroya alınmayan kaleci Boyko ve Bursaspor maçında kırmızı kart gören Ricardo Quaresma kafilede yer almadı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.