Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Lider Adana İzmir’de Galip

Adanaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, Altınordu galibiyetinin ardından, "Orta saha oyuncularımızın devreye girmesi bize bir çok gol pozisyonu getirdi. Bunlardan sadece ikisini değerlendirebildik" dedi.PTT 1. Lig’in 25. haftasında Altınordu’ya...

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2016 18:32
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2016 18:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adanaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, Altınordu galibiyetinin ardından, "Orta saha oyuncularımızın devreye girmesi bize bir çok gol pozisyonu getirdi. Bunlardan sadece ikisini değerlendirebildik" dedi.
PTT 1. Lig’in 25. haftasında Altınordu’ya konuk olan lider Adanaspor, rakibini 2-1’lik skorla mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Adanaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, ligin en genç takımına karşı deplasmanda alınan 3 puanın önemli olduğunu söyledi.
Maça kötü başladıklarını anlatan İpekoğlu, "Orta saha oyuncularımızın devreye girmesi bize bir çok gol pozisyonu getirdi. Bunlardan sadece ikisini değerlendirebildik. Haftaya derbi maçımız var buna hazırlanacağız. Oyun disiplinine sağdık, sistemli bir takımız. Çok fazla farklı oyuncularla da oynasak kötü bir görüntü vermiyoruz" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.