Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Li Na, Sara Errani’yi 2 - 0 mağlup etti

TEB BNP Paribas WTA Championships İstanbul 2013’ün 2. gününde ilk maç, beyaz grupta yer alan Li Na ile Sara Errani arasında oynandı. Maçı 6-3 ve 7-6’lık setlerle Li Na 2-0 kazandı. TEB BNP Paribas WTA Championships İstanbul 2013’ün 2. gününde...

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2013 22:33
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2013 22:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Li Na, Sara Errani’yi 2 - 0 mağlup etti
TEB BNP Paribas WTA Championships İstanbul 2013’ün 2. gününde ilk maç, beyaz grupta yer alan Li Na ile Sara Errani arasında oynandı. Maçı 6-3 ve 7-6’lık setlerle Li Na 2-0 kazandı.

TEB BNP Paribas WTA Championships İstanbul 2013’ün 2. gününde ilk maç, beyaz grupta yer alan Li Na ile Sara Errani arasında oynandı. Maçı 6-3 ve 7-6’lık setlerle Li Na kazandı.

Victoria Azarenka ile olan maçında küçük bir sakatlık yaşayan Errani, Çinli rakibi Li Na karşısında maça tutuk başladı ve seti 6-3 ile kaybetti. Oldukça çekişmeli geçen 2. set ise tie break ile sonuçlandı. 7-5 ile tie break setini kazanan Li Na böylelikle maçı 2-0 kazandı.

Maç sonrası açıklamada bulunan Sara Errani, maça dün sakatlık yaşadığı için biraz zorlanarak başladığını belirterek, "Bacağımın nasıl olduğunu kort içerisinde test ettim. Ama çok fazla bir ağrı yaşadığımı söyleyemem. Bundan böyle WTA şampiyonasında çiftlerin de 8 takım olması bence çok iyi olacak. Ayrıca daha fazla boş günün olması oyunculara dinlenme imkanı tanıyacak. Buradan sonra Fed Cup mücadelesi olacak. Oraya gidip savaşacağım. Sonucu birlikte göreceğiz." dedi.

Mücadeleden 2 - 0 galip ayrılarak iyi bir başlanğıç yapan Li Na ise yaptığı açıklamada, "Maç içerisinde sonuç ne olursa olsun önemli olan setin nasıl bittiği. Maçı kazandığım için mutluyum. İlk maçlar daima sıkı geçer. Bugün örneğin oyun planımı önceden hazırlamıştım ancak top benim tarafıma geldiği her an biraz zorlanıyorum hissine kapıldım. Sanırım Çin Açık’tan sonraki 3 hafta-1 ay hiç turnuvaya katılmamış olmam sahada ritim bulmamı zorlaştırdı. Açıkçası Errani ile oynarken kendime güvenim tam. Çünkü ona karşı hiç kaybetmedim. Errani ile oynamadığım sürece daha sert toplar atmaya başlamış. Bugün 2.seti oynarken maçı gerçekten bitirmek istedim, yoksa 3. seti çıkaramayabilirdim." diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.