Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Lewandowskı Gole Doymuyor

Bayern Münih, Bundesliga’nın 8. haftasında sahasında karşılaştığı Borussia Dortmund’u 5-1 mağlup etti. Golcü oyuncu Robert Lewandowski, karşılaşmada rakip fileleri 2 kez havalandırarak, ligdeki sol sayısını 12’ye çıkardı.Almanya...

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2015 20:21
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2015 20:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Lewandowskı Gole Doymuyor
Bayern Münih, Bundesliga’nın 8. haftasında sahasında karşılaştığı Borussia Dortmund’u 5-1 mağlup etti. Golcü oyuncu Robert Lewandowski, karşılaşmada rakip fileleri 2 kez havalandırarak, ligdeki sol sayısını 12’ye çıkardı.
Almanya Birinci Futbol Ligi’nin (Bundesliga) 8. haftasında Bayern Münih, sahasında Borussia Dortmund ile karşılaştı. İlk yarıyı Tomas Müller’in golleriyle 2-1 önde kapatan ev sahibi ekip, ikinci yarının başında Lewandowski ile bulduğu golle farkı ikiye çıkardı. 58. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Polonyalı yıldız, skoru 4-1’e getirdi. Mücadelenin 66. dakikasında ise bu kez Mario Götze, sahneye çıktı ve skoru tayin eden golü kaydetti. Bayern Münih, karşılaşmadan 5-1 galip ayrılarak, puanını 24’e çıkardı ve liderliğini sürdürdü.
8 HAFTADA 28 GOL
8 haftası geride kalan Bundesliga’da henüz puan kaybı yaşamayan Josep Guardiola’nın öğrencileri, rakip fileleri 28 kez havalandırdı. Bu sezon 3’üncü kez bir maçta 5 gol birden atan Bayern Münih’in en golcü ismi attığı 12 golle Robert Lewandowski oldu. Polonyalı oyuncuyu 8 gollük katkı sağlayan Müller takip etti.
LEWANDOWSKI GOLLERİNE DEVAM EDİYOR
Ligin 5. haftasında oynanan Wolsburg mücadelesinde 9 dakikada attığı 5 golle dünyanın gündemine oturan Polonyalı golcü Lewandowski, gollerine devam ediyor. Borussia Dortmund mücadelesinde rakip fileleri 2 kez havalandıran yıldız isim, gol sayısını da 12’ye çıkardı.
SADECE 1 MAÇTA GOL ATAMADI
Yıldız oyuncu bu sezon yalnızca 3. haftada oynanan Bayer Leverkusen müsabakasında rakip fileleri havalandıramadı. Son 3 haftada 9 gol kaydeden Lewandowski, yeni bir rekoru da elde etmiş oldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.