Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Leıcester Cıty’i Topçular Durdurdu

İngiltere Premier Lig’in flaş ekibi lider Leicester City, deplasmanda Arsenal’e 2-1 yenilerek 7 maç sonra mağlubiyetle tanıştı.İngiltere Premier Lig’de fırtına gibi esen Leicester City’e Arsenal ’dur’ dedi. Arsenal, ligin 25. haftası...

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2016 16:07
Haber Güncellenme Tarihi: 14.02.2016 16:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İngiltere Premier Lig’in flaş ekibi lider Leicester City, deplasmanda Arsenal’e 2-1 yenilerek 7 maç sonra mağlubiyetle tanıştı.
İngiltere Premier Lig’de fırtına gibi esen Leicester City’e Arsenal ’dur’ dedi. Arsenal, ligin 25. haftası itibariyle 15 galibiyet, 8 beraberlik 2 mağlubiyetle 53 puanla lider durumda bulunan Leicter City’i ağırladı. 26. hafta mücadelesinde rakibini devirerek puan farkını kapatma peşinde olan Arsenal, ilk yarının son dakikalarında Vardy’nin penaltı golüyle 1-0 geriye düştü. Leicester, ikinci yarıda skoru korumak ve farkı ikiye çıkarmak istese de 49. ve 54. dakikada sarı kart gören Simpson, takımını 10 kişi bıraktı. Bir kişi eksik kalan rakibi karşısında kontrolü ele alan Arsenal, 70. dakikada Walcott ve 90+4. dakikada Wellbeck’in golüyle sahadan 3 puanla ayrıldı ve lider Leicester City ile olan puan farkını 2’ye indirdi. Ranieri’nin öğrencileri ise 7 maç sonra mağlup oldu.
Karşılaşma sonrası Arsenal puanını 51’e yükselterek lider Leicester City’nin ardından 2. sırada kendisine yer buldu. Arsenal, ligin 27. haftasında ise Manchester United’a konuk olacak. Lider Leicester City ise evinde Norwich City’i ağırlayacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.