Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Lagerback: "Bu Başarının Başında Fatih Terim’in Olduğunu Düşünüyorum"

İzlanda Teknik Direktörü Lagerback Türkiye'yi Tebrik Etti.

Haber Giriş Tarihi: 14.10.2015 00:58
Haber Güncellenme Tarihi: 14.10.2015 00:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Lagerback: "Bu Başarının Başında Fatih Terim’in Olduğunu Düşünüyorum"
2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu’nda Türkiye, İzlanda’yı 1-0 mağlup etti ve en iyi üçüncü olarak turnuvaya katılmaya hak kazandı. İzlanda Teknik Direktörü Lars Lagerback, A Milli Takım’ın bu başarısının başında Fatih Terim’in olduğunu söyledi.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan İzlanda Teknik Direktörü Lars Lagerback, EURO 2016’ya doğrudan katılan Türkiye’yi tebrik ederek, "EURO 2016’ya katılan Türkiye, büyük bir başarı elde etti. Takımın burada olması büyük bir başarı. Bu başarının başında Fatih Terim’in olduğunu düşünüyorum. Fatih Terim takımda büyük değişiklik yaptı. Bu değişikliklerin olumlu olduğunu görüyoruz" dedi.
Lagerback, ’EURO 2016’da A Grubu’ndaki rakiplerle karşılaşmak ister misiniz’ sorusuna, "Önceden karşılaşmış olduğumuz takımlarla oynamak güzel bir duygu olur. Güzel maçlar ortaya çıkar ama açıkçası gruba baktığımız zaman ne Türkiye ne de Çek Cumhuriyeti ile karşılaşmak istemeyiz. Çünkü iki takım da güçlü. Başka bir takımla karşılaşmayı tercih ederiz" cevabını verdi.
Selçuk İnan’ın attığı golü de değerlendiren Lagerback, "Selçuk İnan topun başına gelince gol olacağını hissettim. O golü atabilecek kalitede bir oyuncu olduğunu biliyordum. Çok güzel bir gol attı" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.