Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kyk Futbol Turnuvası’nda Samsun Şampiyon Oldu

Kredi ve Yurtlar Kurumu Ankara İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde yapılan KYK Futbol Turnuvası’nda şampiyon KYK Samsun oldu. Samsun’a kupasını Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İbrahim Özekinci verdi.9-14 Mayıs tarihleri...

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2016 12:14
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2016 12:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kyk Futbol Turnuvası’nda Samsun Şampiyon Oldu
Kredi ve Yurtlar Kurumu Ankara İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde yapılan KYK Futbol Turnuvası’nda şampiyon KYK Samsun oldu. Samsun’a kupasını Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İbrahim Özekinci verdi.
9-14 Mayıs tarihleri arasında Ankara’da yapılan KYK Futbol Turnuvası’na kendi illerinde ve bölgelerinde birinci olan takımlar katıldı. Samsun, Van, Kastamonu, Edirne, Elazığ, Niğde ve Gaziantep olmak üzere toplam 7 takımın mücadele ettiği turnuvada 13 maç yapıldı.
Finale kalan KYK Samsun, finalde penaltılara giden maçta KYK Van’ı 2-1 mağlup ederek şampiyon oldu. Samsun’a kupasını Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ibrahim Özekinci verirken, turnuva ikincisi KYK Van’a kupasını KYK Ankara İl Müdürü Ferhat Türkoğlu, üçüncü olan takım KYK Kastamonu’ya da kupasını KYK Eğitim Şube Müdürü Gülçin Şırayder verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.