Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kuzey Kore'de Uluslararası Güreş Yarışması, yarın başlıyor

Uluslararası Profesyonel Güreş Yarışması, Kuzey Kore'de yarın gerçekleştirilecek müsabakalarla başlayacak. Kuzey Kore resmi haber ajansında yer alan haberde ABD dahil bir çok Asya ve Avrupa ülkesinden profesyonel güreşçi ve dövüş sanatı...

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2014 11:00
Haber Güncellenme Tarihi: 29.08.2014 11:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Uluslararası Profesyonel Güreş Yarışması, Kuzey Kore'de yarın gerçekleştirilecek müsabakalarla başlayacak.

Kuzey Kore resmi haber ajansında yer alan haberde ABD dahil bir çok Asya ve Avrupa ülkesinden profesyonel güreşçi ve dövüş sanatı ustalarının katılacağı yarışmanın yarın başkent Pyeongyang'da düzenleneceği bildirildi.

Kuzey Kore'de sevilen eski profesyonel güreşçi ve Japon parlamenter Kanji İnoki'nin teşebbüsüyle, on dokuz yıldan bu yana ilk kez düzenlenen yarışmaya ABD'den Bob Sapp, Fransa'dan Le Banner gibi profesyonel güreşçilerin katılacağı öğrenildi.

Uluslararası Güreş Yarışması ile ilgili düzenlenen resepsiyonda konuşan Kuzey Kore Spor Bakanı Jang Ung, yarışmanın dostluk, barış ve bağımsızlık ruhunda düzenleneceğini vurguladı.

Kuzey Kore İşçi Partisi Merkezi Komitesi Başkanlığının yanı sıra Kuzey Kore-Japonya Dostluk Derneği müşaviri vazifesini yürüten Kang Sok-ju'nun da düzenlenen resepsiyona katıldığı dikkat çekti.


En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.