Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kutlu: “Üzerine koyarak gidiyoruz”

Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Bursaspor mağlubiyetine ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Dört haftadır takım olarak üzerine koya koya gidiyoruz. Gelecek haftalarda daha iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum” dedi.Spor Toto Süper...

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2016 23:11
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2016 23:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Bursaspor mağlubiyetine ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Dört haftadır takım olarak üzerine koya koya gidiyoruz. Gelecek haftalarda daha iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum” dedi.
Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında deplasmanda Bursaspor ile karşılaşan Kayserispor, sahadan 3-1 mağlup ayrıldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, “90 dakikalık mücadelenin sonunda aldığımız 3-1 yenilgi. Bu şartlarda bazı şeyleri söylemek gerçekten çok zor. Bursaspor karşısında ilk yarı ve ikinci yarıda oyunsal olarak üstünlük bizdeydi. 11-11 oynarken de 10-11 oynarken de rakibimizden üstündük. Çok gol pozisyonu bulduk. Bunları değerlendiremedik. Savunmada yaptığımız kişisel hatalar sonrasında kazanabileceğimiz bir maçta yenildik. Dört haftadır takım olarak üzerine koya koya gidiyoruz. Gelecek haftalarda daha iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.