Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kutlu: "Kayserispor’da görev süremin sonuna geldiğini hissediyorum"

Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, 1-1 sona eren Osmanlıspor maçı sonrası, "Ben başkanımla da konuşacağım, artık Kayserispor’da görev süremin sonuna geldiğini hissediyorum" dedi.Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında uzatmalarda...

Haber Giriş Tarihi: 06.11.2016 18:49
Haber Güncellenme Tarihi: 06.11.2016 18:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, 1-1 sona eren Osmanlıspor maçı sonrası, "Ben başkanımla da konuşacağım, artık Kayserispor’da görev süremin sonuna geldiğini hissediyorum" dedi.
Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında uzatmalarda yedikleri golle Osmanlıspor ile 1-1 berabere kalan Kayserispor’un Teknik Direktörü Hakan Kutlu, maç sonu yaptığı basın toplantısında karşılaşmayı değerlendirdi. Osmanlıspor’un yurt dışında Türk sporunu çok güzel temsil ettiği için teşekkürü hak eden bir takım olduğunu belirten Kutlu, “Maçtan önce baktığımız zaman buradan çıkaracağımız 1 puanın bizi sevindireceğini düşünüyorduk. Çünkü gerçekten önemli bir kadro yapısı var. Villareal’i deplasmanda 3 gün önce deplasmanda yenmiş bir takım. Maça baktığımız zaman özellikle ikinci yarıda galibiyeti kaçıran taraf olduğumuzu düşünüyorum. 92. dakikada bir an ortayı savuşturamadık. Neticesinde gelen gol ile 3 puanı burada bırakmış olduk. Oyuncularımız tebrik ederim. Özveriyle mücadele ettiler” ifadelerini kullandı.
“Kayserispor’da görev süremin sonuna geldiğini hissediyorum”
Geçen sene son 10 maç göreve başladıklarını ve Kayserispor’u ipten aldıklarını dile getiren Kutlu, istifa sinyali vererek, "Kayserispor’u kümede tutmayı başardık. Ben oyuncu arkadaşlarımla beraber, bu sene yeni kurulan bir takımız, 25 kişilik takımın 20 tanesi yeni futbolcudan oluşuyor. Geçen seneden sadece 5 tane futbolcu arkadaşımız devam ediyor. Buna rağmen oynadığımız her maçta 10 maçlık geçmişe baktığımızda sürekli galibiyeti kaçıran taraftık. Ortaya konan oyunda kimse diyemezdi ki Kayserispor bugün kötü oynadı, mağlubiyeti hak etti. Çok önemli oyun ortaya koydular. Ben başkanımla da konuşacağım, artık Kayserispor’da görev süremin sonuna geldiğini hissediyorum. Bazı sıkıntılarımız oluştu bu süreçte. Çok önemli, değerli bir başkanım var. Kendisiyle de konuşacağım inşallah hayırlısıyla sonlandırırız. Bu sen yeni kurulan bir takımız. Buna rağmen oynadığımız. Artık Kayserispor’da görevimin sonuna geldiğimi düşünüyorum. Kayserispor’a geleceğe yönelik çok önemli futbolcular kattık” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.