Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kutlu: "Her Maçımız Bizim İçin Final"

Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, geri kalan maçların hepsinin Kayserispor için final niteliğinde olduğunu söyleyerek, oynayacakları maçlardan puan alıp ligdeki tehlikeli bölgeden uzaklaşmak istediklerini söyledi.Kayserispor, Spor Toto...

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2016 13:38
Haber Güncellenme Tarihi: 14.04.2016 13:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kutlu: "Her Maçımız Bizim İçin Final"
Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, geri kalan maçların hepsinin Kayserispor için final niteliğinde olduğunu söyleyerek, oynayacakları maçlardan puan alıp ligdeki tehlikeli bölgeden uzaklaşmak istediklerini söyledi.
Kayserispor, Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında karşılaşacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarını yaptığı antrenman ile sürdürdü. Kulüp tesislerinde teknik direktör Hakan Kutlu yönetiminde antrenman yapan futbolcular, düz koşunun ardından ısınma hareketleri yaptı. Teknik çalışma ile devam eden antrenman, koordinasyon çalışması ile devam ederken, futbolcuların neşeli olduğu gözlendi.
"KUTLU: HER MAÇIMIZ BİZİM İÇİN FİNAL"
Antrenman öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, her maçın kendileri için önemli olduğunu söyledi. Kutlu, "Kasımpaşa gücü belli olan bir takım. Geriye kalan her maçımız bizim için bir final. Geçmiş 3-4 haftalık döneme baktığımız zaman aslına her hafta üzerine koyarak giden bir takımız ama bir türlü galibiyeti alamadık. Artık biran önce galibiyeti alıp tehlikeli bölgeden uzaklaşmak istiyoruz. Kasımpaşa’nın gücü belli ama bizde iyi oynayan ve sonuca odaklanan bir takımız. İnşallah istediğimiz sonuçla şehrimize döneriz" ifadelerini kullandı.
Taraftarlara seslenen Kutlu, "Taraftarımız bizim için çok önemli. Oynadığımız son maçta da desteklerini sonuna kadar verdiler. Onları gücü bizim için çok önemli. Özellikle içeride oynadığımız maçlarda onların desteğini bekliyoruz" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.