Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kutlu: “Hakemi baskı altında bırakıyorlar”

Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, 1-0’lık Beşiktaş mağlubiyeti sonrası, “Skoru şanssızlık olarak değerlendiriyorum” dedi.Kayserispor, Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında sahasında Beşiktaş’a 1-0 mağlup oldu. Maçın ardından...

Haber Giriş Tarihi: 15.10.2016 19:37
Haber Güncellenme Tarihi: 15.10.2016 19:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, 1-0’lık Beşiktaş mağlubiyeti sonrası, “Skoru şanssızlık olarak değerlendiriyorum” dedi.
Kayserispor, Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında sahasında Beşiktaş’a 1-0 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, maçı değerlendirdi. Kutlu, “Maça gelen taraftarımızı tebrik ediyorum. Bizim taraftarımız maçın sonuna kadar desteklerini sürdürdü. Müthiş bir mücadele ortaya koydular. Maçtan önce beklediklerimizin hepsi karşımıza çıktı. İstediğimiz pozisyonları da yakaladık ama golle buluşamadık. Skoru şansızlık olarak değerlendiriyorum” dedi.
“Hakemi baskı altında bırakıyorlar”
Kutlu, “Toplum olarak yozlaşma içerisindeyiz. Hakemi baskı altında bıraktılar. Faul kararlarını veremez. Sarı kartları veremez. Ne yazık ki bu baskı altında hak yiyen bir görüntü çiziyor. Şu maçta hakem akrabamda olsa, aynı kararları verirdi” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.