Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kutlu: "Bursaspor Maçını Kazanıp Tehlikeli Bölgeden Kurtulmak İstiyoruz"

Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, ligin bitimine 5 hafta kala önemli bir avantaj yakaladıklarını belirterek, Bursaspor maçını kazanıp işin içinden sıyrılmak istediklerini ifade etti, Kutlu yaptığı açıklamada; "Kalan 5 maçın ilkini...

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2016 19:11
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2016 19:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, ligin bitimine 5 hafta kala önemli bir avantaj yakaladıklarını belirterek, Bursaspor maçını kazanıp işin içinden sıyrılmak istediklerini ifade etti, Kutlu yaptığı açıklamada; "Kalan 5 maçın ilkini hafta sonunda Bursaspor ile oynayacağız. İşimiz kolay olmayacak ama bu maçı kazanarak tehlikeli bölgeden kurtulmak istiyoruz. Her maç bizim için ayrı ayrı değerlendirmemiz gerek bir haftalardayız. İlk maçımızı kazanırsak sonrasında daha rahat oluruz" dedi.
Kayserispor, Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında oynayacağı Bursaspor maçının hazırlıklarını yaptığı antrenman ile sürdürdü. Kulüp tesislerinde Teknik Direktöt Hakan Kutlu yönetiminde antrenman yapan futbolcular, düz koşunun ardından ısınma hareketleri yaptı. Teknik çalışma ile devam eden antrenman, koordinasyon çalışması ile sürdü.
"KUTLU: "POZİSYON ÜRETEN BİR TAKIMIZ"
Antrenman öncesinde gazetecilerin sorularını cevaplayan Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Oyun olarak her hafta üstüne koyduklarını söyleyen Kutlu, Kasımpaşa galibiyetini kendileri için çok büyük moral olduğunu kaydetti. Kutlu, "Oyun olarak git gide üstüne koyan, pozisyon üreten, gol pozisyonlarına giren ve oynadığımız son 4 maçta galibiyete yakın olan taraftık. Rakiplerimizden üstün bir oyun sergilemiştik ama bir türlü golle galibiyeti alamamıştık. Kasımpaşa maçında da yine iyi futbol oynadık. Zaman zaman sıkıntılı anlar yaşadık. Çünkü çok güçlü bir takımla oynadık. Şükür ki; kazanmayı bildik. 10 haftadır kazanamıyorduk. Çok büyük moral oldu" ifadelerini kullandı.
Kalan 5 hafta da önemli bir avantaj sağladıklarını kaydeden Teknik Adam Kutlu, "Altta ki; yarışta da puan farkını 5’e çıkardık. Kalan 5 haftada önemli bir avantaj ama bu hafta çok önemli bir maçımız var. Onlarda çok güçlü bir takım. Biz Kasımpaşa maçına nasıl hazırlandıysak yine öyle hazırlanıp, kazanıp bu işin içinden sıyrılmak istiyoruz. Çünkü 5 hafta uzun bir süre. Ligin alt sıradaki takımları ile aramızda kapanmayacak bir fark yok. Oldukça da zorlu maçlarımız var. Onun için çok ciddi hazırlanıp Bursaspor maçında yine aynı duygular ile oynayıp, kazanmak istiyoruz" şekline konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.