Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kulüp yöneticileri, PTT 1. Lig fikstürünü değerlendirdi

PTT 1. Lig 2016-2017 sezonu fikstürü Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) Beykoz Riva’da bulunan binasında çekildi. Kura çekimi sonrası kulüp yöneticileri açıklamalarda bulundu.19-20-21-22 Ağustos tarihlerinde başlayacak olan PTT 1. Lig’de...

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2016 15:40
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2016 15:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
PTT 1. Lig 2016-2017 sezonu fikstürü Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) Beykoz Riva’da bulunan binasında çekildi. Kura çekimi sonrası kulüp yöneticileri açıklamalarda bulundu.
19-20-21-22 Ağustos tarihlerinde başlayacak olan PTT 1. Lig’de 2016-2017 sezonunun kura çekimi TFF’nin Beykoz Riva’da bulunan binasında gerçekleştirildi. Gerçekleşen kura çekimi sonrası kulüp yöneticileri açıklamalarda bulundu. Öncelikli olarak yaşanan darbe girişimini kınayan yöneticiler, birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.
Kılıç: “Ülkenin birlik beraberliği daha önemli”
Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Mersin İdmanyurdu Kulüp Temsilcisi Ali Kılıç, “PTT 1. Lig’e geri döndük. Başkanımızı ve yönetimimizi temsilen ben geldim. İnşallah tekrar Süper Lig’e çıkmayı hedefliyoruz. Zorlu bir süreçten geçiyoruz. Açıkçası çok borçlu bir kulüp devraldık. Belediye, valimiz ve arkadaşlarımız elimizden geleni yapıyoruz. İnşallah iyi bir lig olur. İlk maçımızı Yeni Malatya’yla oynayacağız. Ancak spordan ziyade ülkenin birlik beraberliği daha önemli. Yeni sezonun hem ülkemize hem vatanımıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.
Yalvaç: “Güzel bir lig olmasını diliyorum”
Sivasspor Yönetim Kurulu Üyesi Şefik Yalvaç ise basın mensuplarına yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“İlk hafta Boluspor ile oynayacağız. Misafir oluyoruz. Güzel bir lig olmasını diliyorum ve şimdiden bütün camialara hayırlı olsun diyorum. Bu sene her yıldan daha güzel bir lig olmalı. Tüm yöneticilerimiz hassas açıklamalar yapmalı bu sene. Tüm takımlarımız sahalara çıkarken birlik-beraberlik pankartlarıyla çıkmalı. Bu sene spordan çok birlik-beraberlik dolu bir yıl olmalı. Yaşamış olduğumuz bu sıkıntılı günleri Allah bize bir daha yaşatmasın. Şimdiden lig camialarına hayırlı olsun. Önemli olan vatanın birlik ve bütünlüğüdür. İyi olan mutlaka kazanacaktır. Giresunsporlu yöneticimizle demin konuştuk. Gerçekten ülkemiz bir süreçten geçiyor. Bu süreçte birlik, beraberlik ve kardeşliğin daha önde olduğu bir yıl diliyorum. Hepimize hayırlı olsun”
Yamak: “Gereken cevabı millet olarak veriyoruz”
Giresunspor Başkan Yardımcısı Nahid Ramazan Yamak ise, tüm takımlara başarılar dileyerek, “Giresunspor camiası olarak ülkemizin yaşadığı zor günlerden bir an önce kurtulmasını, demokrasi uğruna canlarını kaybetmiş ve zarar görmüş insanların bir an önce barışa kavuşacağı, özgürlük içinde yaşayacağımız Türkiye’de mutlulukla sevgiyle birbirimizi kucakladığımız bir sezon geçirmeyi umuyorum. Fair-play çerçevesinde oynanan, insanların mutluluk içinde sahalara gelip takımlarını desteklediği bir sene olsun. Allah milletimize, devletimize, askerimize, polisimize ve insanlarımıza zeval vermesin. Türkiye çok büyük ve genç nüfusa sahip bir ülke. Bu ülkenin ileriye gitmesi bazı insanların kafasında olumsuz planlar doğurup bu tabloları oluşturuyor. Ancak millet olarak bu planlara gereken cevabı veriyoruz. Bütün takımlara başarılar diliyorum” diye konuştu.
Akgün: “Bütün takımlar birbirinden iyi takımlar”
Bandırmaspor Asbaşkan Galip Akgün de bütün takımların birbirinden iyi takımlar olduğunu dile getirerek, “İlk maçımız Denizlispor’la. Bütün takımlar birbirinden iyi takımlar. Bandırmaspor olarak bütün takımlara başarılar diliyorum. Centilmence bir sezon geçmesini diliyoruz. Ülkemizin başına gelen talihsiz durum olarak Bandırmaspor olarak geçmiş olsun diliyoruz. Bu tip olaylar ülkeyi 50 geriye atar. Allah’ın lütfu ve milletin desteğiyle bunun altından kalktık. İnşallah Süper Lig hedefinde başarılı olacağız. Tekrar bütün takımlara başarılar diliyorum” açıklamasında bulundu.
Ay: “Biz misafir bir takımız”
Son olarak geçtiğimiz Eskişehirspor’un yönetim kurulu üyesi Kaan Ay yaptığı açıklamada, kendilerinin bu ligde misafir olduklarını söyleyerek, “Öncelikle Türkiye’nin konumunda bütün Türk vatanseverlerine bugünkü olaylardan dolayı, ölenlere başsağlığı yaralılara acil şifalar dilerim. Biz misafir bir takımız. İç sahada sezon başında cezamız var. İyi bir kura çektiğimizi düşünüyorum. İyi bir sezon geçirip şampiyonluğa uzanacağımızı düşünüyorum. Eskişehirspor taraftarlarına da buradan sesleniyorum. İyi bir sene olacaktır ve Süper Lig’e geri döneceğiz. Bütün takımlara başarılar diliyorum” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.