Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Küçükköyspor’da hedef ligde kalmak

Süper Amatör Lig’e yükselen Küçükköy Spor, 2016-2017 futbol sezonunun resmi açılışını gerçekleştirdi.Yeni sezona Teknik Direktör Öznur Kocabıyık, Antrenör Mehmet Alper ile hazırlanan sarı-kırmızılılar, sezon açılışını kendi...

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2016 16:11
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2016 16:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Küçükköyspor’da hedef ligde kalmak
Süper Amatör Lig’e yükselen Küçükköy Spor, 2016-2017 futbol sezonunun resmi açılışını gerçekleştirdi.
Yeni sezona Teknik Direktör Öznur Kocabıyık, Antrenör Mehmet Alper ile hazırlanan sarı-kırmızılılar, sezon açılışını kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı 600 Evler maçı öncesinde gerçekleştirdi. Kulüp Başkanı Murat Güren, kulüp yöneticileri ve kalabalık bir sporseverin hazır bulunduğu sezon açılışında kurban kesildi ve dualar edildi. Kulüp Başkanı Murat Güren, bu sezon genç ve yetenekli sporculardan oluşan güçlü bir kadro kurduklarını belirterek, “Bu kadroyla ligde başarılı olmak istiyoruz. Sahalardaki en büyük gücümüz olan taraftarımızdan da maçlara gelerek bizleri tribünden desteklemelerini bekliyoruz” dedi.
Küçükköy Spor Teknik Direktörü Öznur Kocabıyık ise, önce ligde kalmayı hedeflediklerini vurgulayarak, “Futbolcularıma güveniyorum. Ligi puan cetvelinin üst sıralarında bitirmek istiyoruz. Ama lig sonunda şampiyon olabilecek kapasiteye de sahibiz” diye konuştu.
Öte yandan; sezon açılışında, kendi saha ve seyircisi önünde ligin zayıf ekiplerinden 600 Evler Spor ile karşılaşan sarı-kırmızılılar karşılaşma süresince başarılı bir futbol ortaya koyarak rakibine bir düzine gol attı. Tolga’nın 3, Furkan’ın 3, Uğur’un 3, Hakan’ın 3 ve Murat’ın attığı gollerle rakibini 12-0 mağlup eden Küçükköyspor’un sahada başarılı futbol sergilemesi taraftarlarca memnuniyetle karşılandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.