Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Köyden Türkiye Şampiyonluğuna

Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı Samsun Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün destekleriyle bocce sporuna başlayan Gökçün 75. Yıl Yatılı Bölge Okulu (YBO) ile Etyemez Alparslan Gül Ortaokulu’nun öğrencileri,...

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2016 11:20
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2016 11:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Köyden Türkiye Şampiyonluğuna
Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı Samsun Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün destekleriyle bocce sporuna başlayan Gökçün 75. Yıl Yatılı Bölge Okulu (YBO) ile Etyemez Alparslan Gül Ortaokulu’nun öğrencileri, büyük bir başarıya imza attı.
Dilek Keskin, Kadriye Keskin ve Gülistan Keleş’ten oluşan Gökçün 75. Yıl YBO Küçük Kızlar Bocce Takımı, küçük kızlar kategorisinde şampiyonluğa ulaştı. Selma Kalanç, Semra Kocabaş, Satı Gürel ve Aylin Emir’den oluşan Etyemez Alparslan Gül Ortaokulu Bocce Takımı ise yıldız kızlar kategorisinde şampiyonluk kupasını Samsun’a getirdi.
Elde ettikleri başarılardan dolayı küçük sporculara çeşitli hediyeler göndererek tebrik eden Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, şöyle konuştu: “Alaçam ilçemizin köyünden çıkıp, Samsun’a Türkiye şampiyonluğu kazandıran küçük öğrenci sporcularımızı yürekten kutluyorum. Elde ettikleri başarılarla bizlerin gurur kaynağımız olan bu değerli öğrenci sporcularımız, önümüzdeki dönemlerde daha büyük başarılara imza atacaklardır. Ben buna yürekten inanıyorum. Bunun için de üzerimize düşen ne varsa yapmaya devam edeceğiz. Her 2 kategoride de Samsun’a Türkiye şampiyonluğunu kazandıran yavrularımızı tekrar kutluyor, bu başarıda emeği geçenlere de ayrıca teşekkür ediyorum.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.