Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Korukır’dan kamp değerlendirmesi

Samsunspor Teknik Direktörü Engin Korukır, kampın fiziksel açıdan iyi geçtiğini, moral ve motivasyon açısından da iyi olduğunu söyledi.Teknik Direktör Engin Korukır ve bazı futbolcular, hazırlık süreci ve bundan sonraki süreç için değerlendirmelerde...

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2016 14:27
Haber Güncellenme Tarihi: 10.08.2016 14:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Samsunspor Teknik Direktörü Engin Korukır, kampın fiziksel açıdan iyi geçtiğini, moral ve motivasyon açısından da iyi olduğunu söyledi.
Teknik Direktör Engin Korukır ve bazı futbolcular, hazırlık süreci ve bundan sonraki süreç için değerlendirmelerde bulundu. Yarın saat 17.00’de Yeni Rize Şehir Stadyumunda Rizespor ile hazırlık maçında karşılaşacak Samsunpor, bugün öğlen saatlerinde kulübün otobüsü ile maçın oynanacağı Rize’ye doğru yola çıktı. Yolculuk öncesi açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Engin Korıkır, Alperen Pak ve Burhan Arman, takımın son durumunu değerlendirdi.
Çalışmaların gayet iyi gittiğini belirten genç orta saha oyuncusu Burhan Arman, “Kampımız yoğun ve güzel geçti. Çalışmalarımıza sonrasında da devam ettik. Birkaç tane sakatlık oldu ama kamp yorucu ve sıkıntılı geçmedi. Kampın bize kattığı şeylerle bu seneyi güzel geçirmeyi planlıyoruz” dedi.
Transfer yasağına rağmen beklentileri karşılamaya çalışacaklarını ifade eden genç forvet Alperen Pak, “Transfer yasağı olunca bir nevi yük bizim üstümüze bindi. Kamp boyunca elimizden geldiği kadar çalışmalarımızı yaptık. İnşallah bu sene ümitleri boşa çıkarmayacağız. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Allah’ta bizi en iyi yerlere getirir” diye konuştu.
Korıkır: “Hazırlık maçlarında skorla işimiz yok”
Hazırlık maçlarını skora göre değil takımın durumuna göre değerlendirdiklerinin altını çizen Teknik Direktör Engin Korıkır, “Kampın fiziksel açıdan iyi geçtiğini düşünüyorum. Moral ve motivasyon açısında da iyiydi. Futbolcularımız antrenmanlara güzel cevaplar verdiler. Ligin başlamasına kısa bir süre kaldı. Yapacağımız hazırlık maçları, bizim fiziksel açıdan hangi durumda olduğumuzun bir göstergesi olacaktır. Hazırlık maçlarındaki skorlarla işimiz yok. Önemli olan, kampın bize ne verdiğini, futbolcuların da ne aldığını görmektir. Sakatlık ve bir bela olmadan ilk lig maçına başlamak istiyoruz. Kampın iyi geçtiğini buradaki antrenmanlarda da görüyoruz” şeklinde konuştu.
Öte yandan hafif sakatlığı bulunan tecrübeli orta saha oyuncusu Mustafa Sevgi, tesislerde kalarak tedavisini burada sürdürdü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.